УКР РУС

П'ятенко: Перший тайм ми провалили

16 серпня 2011 Читать на русском

Післяматчева прес-конференція головного тренера донецького "Металурга" Володимира П'ятенка.

- Те, що творилося у нас в першому таймі - це неподобство. Перший тайм просто провалили. Перші 5 ігор, які ми провели в сезоні, ми нікому не програли, ні в тактичному плані, ні в фізичному. Єдине, ми програли "Шахтарю" в психології. Сьогодні, у першому таймі, ми програли у всіх компонентах футболу, психології. У другому таймі ми хотіли відігратися, забити. Ми розкрилися. Сталося те, що сталося. Рахунок на табло.

- Чим Ви можете пояснити те, що сталося?

- Це дуже складно пояснити. Люди витрачають на це 3-4 дні, тиждень. А ви хочете, щоб через 15 хвилин я все проаналізував.

- Здивувало, що в атаці не було форварда?

- Чистого нападника у нас, можливо, і не було. У нас були футболісти, які повинні були ці зони закривати. І Дімітров, і Соарес, і Морозюк, і Пізеллі. Ми грали з глибини. Сподівалися, що задня лінія у "Таврії", повільна, не швидка. Як виявилося, у нас футболісти ще повільніше.

- Чи будете Ви ставити до складу Аделеє?

- У нас всі будуть грати. У всіх є шанси грати. Сьогодні Морозюк вийшов на поле з перших хвилин. Хто краще готовий - той буде грати. Не скажу, що Аделеє в поганому стані, він у доброму стані. Але є ще ліміт. Він, на жаль, легіонер.

- Траоре ще не готовий грати в "старті"?

- Він ще не готовий фізично, тому з перших хвилин він не грає.