УКР РУС

Пятенко: Невизначеність тисне, що не додає настрою і позитивних емоцій

2 травня 2015 Читать на русском

Головний тренер донецького "Металурга" Володимир Пятенко прокоментував поразку від "Зорі" (2:4) в 22-му турі УПЛ.

"Невизначеність тисне, що не додає настрою і позитивних емоцій. Ми не знаємо, як, що, навіщо, коли і чому.

Але я б не сказав, що у нас сьогодні зовсім не було мотивації. Ми грали з хорошою командою, але не програли в ігровому плані. Програли по рахунку і стандартах. Хоч і готувалися до стандартів і знали, що вони добре грають на випередження. Ми спробували виправити помилки, у тому числі і в перерві говорили про це. Але футболісти "Зорі" були в кінцевій стадії прогресивніше, ніж ми в обороні.

В цілому, ми виглядали непогано, контролювали м'яч. Коли пропустили четвертий м'яч, вже відкрилися і "Зоря" отримала моменти з гри.
Після швидко пропущеного голу перевели гру на половину поля "Зорі", непогано контролювали м'яч, швидко переводили з флангу на фланг, але в заключній стадії не були наполегливими.

Спілкування з арбітром після матчу? Я його дуже поважаю як суддю і як людину, але у мене виникли питання. Мені здалося з лавочки, що два рази в штрафному майданчику Луганська м'яч потрапив у руку гравцям "Зорі". З моєї позиції також здавалося, що в епізоді з нашим забитим голом не було положення поза грою", - сказав П'ятенко.