УКР РУС

П’ятенко: Намагаємося нав’язати свою гру, а не ставити "автобус" (ВІДЕО)

16 травня 2015 Читать на русском

Наставник донецького "Металурга" Володимир П’ятенко прични поразки вбачає у відсутності ключових гравців, а червону карту Чеччера пояснив, що у капітана просто накипіло від чергової несправедливості.

"Щодо гри, нам було важко у плані комплектації, відсутні були провідні гравці. Дуже важко їх було замінити, але контроль м’яча не був на належному рівні. Особливо в атаці. Намагалися надійно зіграти в захисні, але пропустили швидкий гол і не зуміли переломити хід поєдинку. Не вистачило звичайно індивідуальної майстерності. Хоча ми й намагалися зрівняти рахунок.

Хочемо конкурувати з грандами, і розвиватися взагалі в плані футболу. Намагаємося нав’язувати свою гру, щоб не ставити "автобус", а грати.

У Чечера просто накипіло. Звичайно, він не має права так вчиняти, емоції потрібно тримати при собі. Ще у грі з "Карпатами" почалися якісь помилки з боку арбітрів. І навесні досі це тягнеться, от В'ячеслав і не витримав, коли побачив несправедливість. Хочеться просто якоїсь поваги до клубу. Можливо, ми не одні такі, та все ж елементарна повага має бути. Ми не вдома граємо, я не скаржуся на це, та все хочу, що сьогодні це була остання така помилка арбітра", – завершив головний тренер "Металурга".

Нагадаємо, що "Шахтар" впевнено розібрався із суперником.