УКР РУС

П'яний Гріліш в кумедному костюмі потрапив у ДТП після власних закликів сидіти вдома – під загрозою трансфер в МЮ

30 березня 2020 Читать на русском

Чергова витівка хавбека Астон Вілли шокувала Великобританію.

Джек Гріліш під час карантину поїхав гуляти на вечірку, а зранку сів за кермо свого Range Rover'а напідпитку. В результаті хавбек не впорався з керуванням і протаранив три автомобілі, припарковані біля узбіччя повідомляє The Sun. Епізод трапився поблизу Соліхула, Західний Мідленд.

Вогня у скандал додає той факт, що Джек за кілька годин до своєї витівки виклав відео, в якому закликав фанатів залишатися вдома й дотримуватися карантину в умовах пандемії коронавірусу. Одразу після цього він відправився на вечірку до свого колишнього одноклубника Росса Маккормака.

"Ти вийшов за рамки, ганьба!": відомий форвард оштрафований поліцією Манчестера

"Вони гуляли всю ніч. Це було нестерпно. Шум припинився лише на короткий час, коли близько 8 ранку була почута серія зіткнень.

На вулиці Гріліш стояв біля своєї машини і лаявся з охоронцем. Було дивно бачити багатія-англійця таким розпатланим. Він виглядав невпевненим і збентеженим. Там був страшний скандал, тому що Джек поспішав виїхати, але люди хотіли отримати від нього відповідь.

Він знизав плечима і зарозуміло говорив розлюченим автомобілістам, чиї машини були пошкоджені, що за це все заплатить, ніби не сталося нічого серйозного", – говорить один із свідків ДТП.

Повідомляється, що Гріліш після виїзду з парковки звернув на тротуар, зачепив фургон та пошкодив два Mercedez'а. Очевидці сфотографували півзахисника в кофті з капюшоном, в шортах, ​​з чорним капцем на одній нозі та білою босоніжкою на іншій.

Це вже не перша витівка Джека. У 2015 році в мережу виклали відео, де він вдихає т. з. звеселяючий газ, який призводить до сп'яніння. Крім того, на острові Тенеріфе його знайшли п'яним на дорозі з пачкою цигарок під головою. Нинішня ж витівка може обійтися 24-річному хавбеку дуже дорого – за чутками англійських ЗМІ, Манчестер Юнайтед після новин про ДТП Гріліша переключив свою увагу на півзахисника Лестера Джеймса Меддісона.

Манчестер Юнайтед підготував 150 млн євро на 4-й найдорожчий трансфер в історії – сенсаційна ціль