УКР РУС

П'яний гравець "Іллічівця" спричинив жахливу ДТП на власному "Інфініті"

10 жовтня 2011 Читать на русском
Created with Sketch.

П'яний гравець "Іллічівця" спричинив жахливу ДТП на власному "Інфініті"

Двоє людей були важко травмовані в результаті ДТП, яке сталося сьогодні вночі у Маріуполі на вул. Університетській, в кількох метрах від будівлі міськвиконкому.

Як повідомили очевидці події, о 2 годині ночі автомобіль "Інфініті" на перехресті вул. Університетської та вул. Казанцева вилетів на зустрічну смугу і лоб у лоб зіткнувся з "Рено", який зупинився на світлофорі. Від удару "Рено" відкинуло назад метрів на 50 - до в'їзду на стоянку міськвиконкому, а "Інфініті" влетів в дерево.

За кермом дорогої іномарки знаходився футболіст "Іллічівця". У салоні - ще троє футболістів. За словами очевидців події, вони виглядали не зовсім тверезими. Проте медики поки цю інформацію не підтверджують.

Ніхто з футболістів в аварії істотно не постраждав, а ось водій і пасажир "Рено", один з яких - відомий в Маріуполі діджей, у важкому стані доставлені в лікарню.

28-річний водій "Рено" в аварії зламав обидві ноги, в нього травмовані внутрішні органи - кермо вдавилось йому в живіт. У стані посттравматичного шоку карета швидкої допомоги доставила його до міськлікарні № 4. Туди ж був госпіталізований і 23-річний пасажир "Рено" - у нього також перелом ноги, підозра на травму грудного відділу хребта, важка черепно-мозкова травма.

Друзі постраждалих, які прибули на місце ДТП, були готові накинутися на футболіста, який перебував за кермом "Інфініті". Однак на їхні крики той відповів: "Ну що тут такого? Життя є життя".

Додамо, що на одній з фотографій - нападник азовського клубу Олександр Кас'ян.

Нагадаємо, що якихось два тижні тому в ДТП потрапив воротар "Динамо" Станіслав Богуш.