УКР РУС

ПСЖ сенсаційно розгромив "Барселону"

14 лютого 2017 Читать на русском

ПСЖ на своєму полі показав прекрасну гру в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Барселони" та заслужено здобув перемогу (4:0).

Вже з перших хвилин зустрічі парижани взяли під контроль м'яч та періодично створювали небезпечні моменти біля воріт тер Штегена. На 11 хвилині ПСЖ повинен був виходити вперед. Матюйді сильно пробив, але голкіпер "Барси" класним сейвом парирував удар. Вже потім Рабйо невдало зіграв на добиванні та влучив у руки тер Штегена. Однак вже через декілька хвилин всі старання підопічних Емері втілилися у гол. Господарі отримали право на виконання штрафного удару з небезпечної позиції. До м'яча підійшов Ді Марія та класним ударом перекинув стінку і поцілив у верхній кут воріт!

Каталонці відповіли своїм небезпечним моментом, але Гомеш дуже невдало розпорядився своїм моментом, вийшовши на побачення з голкіпером. А вже перед перервою Дракслер скористався відмінним пасом Верратті, прийняв м'яч та другим дотиком відправив його у дальній кут воріт тер Штегена!

Другий тайм пройшов у схожому ритмі. "Барселона" ніяк не змогла знайти свою гру в атаці, а ПСЖ періодично проводив непогані атаки. Вже на 55 хвилині Ді Марія класним ударом з-за меж штрафного майданчика поцілив у лівий кут воріт тер Штегена та знову шокував каталонців. А через 15 хвилин рахунок став непристойно розгромним. Кавані отримав класний пас від Маньє та в один дотик відправив м'яч у дальній кут! Вже наприкінці матчу Умтіті після розіграшу кутового влучив у стійку, але на більше каталонців не вистачило.

Таким чином ПСЖ робить дуже серйозну заявку на прохід в наступний раунд змагань.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу, перший матч

ПСЖ – "Барселона" – 4:0

Голи: Ді Марія, 18, 55, Дракслер, 40, Кавані, 71.

Ді Марія став 6-им гравцем, який оформив дубль у Лізі чемпіонів у свій день народження