УКР РУС

ПСЖ розтрощив Метц, Мбаппе у дебютному матчі забив гол

8 вересня 2017 Читать на русском

Парі Сен-Жермен впевнено обіграв Метц у виїзному матчі 5 туру чемпіонату Франції.

У першому таймі прогнозовано домінували гості. Неймар виступав у ролі розігруючого, і в одній з атак знайшов класним розрізним пасом Кавані. Поруч з уругвайцем біг 180-мільйонний форвард, дебютант парижан Кіліан Мбаппе, але він не наважився відібрати право на удар у зіркового партнера. Як результат, Едінсон забив 6-й гол у сезоні.

Топ-10 команд Європи з найдорожчими складами

Невдовзі трапилось диво. Екс-форвард Монако Еммануель Рів'єр забив перший гол з 2015 року, несподівано зрівнявши рахунок – Кавані та Неймар жахливо зіграли у відборі, а їхній почин підхопили інші партнери. Після цього Метц досить впевнено оборонявся, а імениті гості довго не могли нічого створити.

Та тут у ситуацію втрутився суддя. Екс-захисник Тоттенхема Бенуа Ассу-Екотто жорстко підкотився під Мбаппе, але максимум на жовті. Арбітр ж поквапився показати червону картку. Кіліан уже за 3 хвилини прибив інтригу. Мбаппе у своєму дебютному матчі за ПСЖ обігрався у стінку із суперником, який випередив Неймара, і пробив у дотик з межі штрафного майданчика.

Згодом найдорожчий гравець світу пробив метрів з 22, збільшивши перевагу, а Кавані оформив дубль. У 4-му гольовому епізоді Мбаппе асистував Едінсону ліктем, але суддя не надав цьому значення. Насамкінець Лукас Моура добив м'яч після власного ж удару.

Команда Унаї Емері набирає 15 очок і продовжує очолювати таблицю. Монако – єдиний, хто поки не відстає, але команда Жардіма ще мусить свій матч виграти.

Франція. Ліга 1, 5 тур

Метц – ПСЖ – 1:5

Голи: Рів'єр, 37 – Кавані, 31, 75, Мбаппе, 59, Неймар, 69, Лукас Моура, 87

Вилучення: Ассу-Екотто, 56

Дебютний гол Мбаппе за ПСЖ

Червона картка Ассу-Екотто