УКР РУС

ПСЖ підпише Санчеса безкоштовно, чилієць стане заміною Неймару, – Mirror

26 листопада 2017 Читать на русском

Парі Сен-Жермен лідирує у боротьбі за форварда Арсенала Алексіса Санчеса.

У чилійського нападника закінчується контракт з "канонірами" у травні 2018 року. Санчес не збирається підписувати нову угоду та шукає собі новий клуб. Фаворитом у боротьбі за гравця зараз є ПСЖ, який пропонує Алексісу зарплатню у розмірі 350 тисяч фунтів на тиждень. Про це пише Mirror.

Венгер: Ми ще не прийняли ніякого рішення по Озілу і Санчесу

За регламентом АПЛ, англійські клуби не можуть підписувати попередні угоди з гравцями, у яких через півроку закінчуються контракти. Саме тому ПСЖ має більше шансів безкоштовно переманити Санчеса влітку, ніж, наприклад, Манчестер Сіті.

"Містяни" також претендують на футболіста, але у такому випадку їм доведеться "перебити" фінансову пропозицію парижан та ще й заплатити за трансфер форварда у січні.

Більше того, у Парижі планують перехід чилійця на літо 2018 року не просто так. Саме тоді ПСЖ може попрощатися з Неймаром, який нещасливий у Франції та матиме варіант з переходом у Реал.

"Та хто ти такий? Думаєш, що ти – Мессі?" Чому Неймар нещасливий у ПСЖ

У той же час Арсенал налаштований знайти покупця на Санчеса взимку, щоб виручити за трансфер хоч якісь кошти. Лондонський клуб сподівається, що до їхнього лідера відновлять інтерес Реал та Баварія.