УКР РУС

ПСЖ остаточно відхрестився від Зідана і розкрив скромного фаворита на роль головного тренера

21 червня 2022 Читать на русском

Президент ПСЖ Нассер Аль-Хелаїфі заздалегідь попередив фанатів, що Зінедіна Зідана не буде.

"Я люблю Зідана, він був фантастичним гравцем неймовірного класу. Він також був унікальним тренером із трьома титулами Ліги чемпіонів. Але я вам скажу одне: ми ніколи не розмовляли з ним прямо чи непрямо. Ним цікавляться багато клубів, кілька національних збірних, але ми з ним ніколи не розмовляли.

ПСЖ вражає збитками: другий рік поспіль цифра перевалила 200 мільйонів

Щодо Гальтьє ми також поки не домовились. Ми маємо список тренерів, ведемо переговори з Ніццою, це не секрет. Сподіваюся, ми швидко домовимось, але я поважаю Ніццу та її президента Рівера, кожен відстоює свої інтереси. Ми просто вибрали інший варіант. Ми вибрали тренера, який найкраще підійде для того, що хочемо запустити. Я тут не для того, щоб порівнювати кросівки. Я точно знаю, що нам потрібно. У клубі є деталі, яких ви не знаєте.

Фанати розчаровані, бо хотіли Зідана? Мрії – це одне, а реальність – інше. Можливо, нам слід змінити наше гасло... Мріяти про більше – це добре, але сьогодні ми маємо бути реалістами. Ми більше не хочемо так багато розкоші, так багато блиску. Ми досягли великих успіхів за останні одинадцять років, але щороку повинні запитувати себе, як ми можемо стати кращими", – наводить слова Аль-Хелаїфі AS.

Чверть століття тому Феномен запустив лавину: 10 найдорожчих футболістів у історії, які по черзі били трансферний рекорд