УКР РУС

ПСЖ - "Шахтар". Наші оцінки: чемодан - вокзал - Бразилія

9 грудня 2015 Читать на русском

"Футбол 24" оценивает действия игроков донецкого клуба в последнем для них матче сезона.

Оцінки: 5 - відмінно, 4 - добре, 3 - задовільно, 2 - погано, 1 - жахливо.

 

Антон Каніболоцький – 2,5.

У пропущених м'ячах не винен. Але й не виручив. У першому таймі начудив із пасом під удар Ібрі, але обійшлося.

Даріо Срна – 2,5.

Перша гольова атака парижан почалася з того, що Даріо у 80 метрах від своїх воріт почав щось розповідати боковому судді. Зрозуміло, що на своє місце повернутися не встиг. Жовту отримав за розмови з арбітром (скажіть, коли вони давали хоч якийсь ефект в єврокубках?). Загалом, грою не вразив, а емоцій було навіть занадто багато.

Ярослав Ракицький – 2,5.

Старався. І навіть залишив позначку на лобі Самого Ібрагімовича! Це коли бив - здавалося, що точно! - по воротах. Але в захисті був не дуже надійний. Обидва епізоди з пропущеними м'ячами у ворота "Шахтаря" трапилися з його участю.

Олександр Кучер – 3.

На відміну від Ракицького (вже не вперше помічаємо) не потрапляв в епіцентр подій. Тому, формально і не винен. Але чи точно його не повинно було бути там, де виникала гострота біля воріт "Шахтаря"?

Ісмаїлі – 1,5.

Це просто гравець не рівня "Шахтаря". Інертно повів себе у випадках з пропущеними голами. І, таке враження, що був у "відпустковому настрою". Наш заголовок - це не заклик зовсім, а якраз реакція на те, що ми побачили. У виконанні Ісмаїлі найбільш "яскраво". У нього був якраз "чемоданний" настрій. Що ж, тепер він відпочине. Хоча в матчі з ПСЖ і не перепрацював, як ми бачили.

Тарас Степаненко – 3.

Не сяяв, але й не зіпсував. Та робимо знижку на "напівтовариський" статус матчу.

Фред – 3,5.

Ось, кого точно не вистачатиме "Шахтарю" (та й усьому світовому футболу), якщо дискваліфікація бразильця за допінг набуде чинності. Класний же гравець!

Марлос – 2,5.

Сіро і без бажання. Зіграв, як міг. Але саме в цьому матчі міг він небагато.

Алекс Тейшейра – 3.

Намагався покращити свій бомбардирський показник у реєстрі. Не вийшло. Півбала - саме за старання. Міг би вже заздалегідь у відпустку "поїхати", але повів себе професійно.

Тайсон – 2,5. 

До віддачі на полі претензій немає, але фальшу все ж було дуже багато. Не пішла гра у Тайсона цього разу. Але ми ж всі пам'ятаємо його чудовий вихід на заміну в грі з "Реалом"! Значить, і вимоги до нього - особливі.

Едуардо – 2.

Погано, Едік, погано ... Єдиний форвард "Шахтаря" не створив біля воріт суперника, за великим рахунком, нічого. А те, що створили для нього партнери, не реалізував. Для гравця рівня групового турніру Ліги чемпіонів - дуже мало.

 

Вийшли на заміни:

Віктор Коваленко - 3.

На полі не розгубився, комбінував. Але не більше.

Бернард - 3.

Намагався йти в дриблінг (бутси золотого кольору зобов'язували!), Але виходило не дуже.

Дентіньо - 2,5.

Відзначився на полі. Факт зафіксований у протоколі. На цьому все. Але, підкреслимо (і це стосується всіх, хто вийшов на заміну), у другому таймі все було зрозуміло не лише у паризькому матчі, але і взагалі в турнірній таблиці групи. Робіть на це знижку при оцінках гри. Яка була явно "чемоданна".

Руслан Меженський, "Футбол 24"