УКР РУС

ПСЖ - "Шахтар". Ліга чемпіонів. Анонс

8 грудня 2015 Читать на русском

8 грудня. 21:45. Париж, стадіон "Парк де Пренс". Арбітр: Ентоні Тейлор (Англія).

Телетрансляція на каналах "Україна" і "Футбол 1". Онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Не зіграють: Пасторе (задній м’яз стегна), Тьяго Сілва і Серж Ор'є (обидва - вибір тренера), Вератті (гомілкостоп) - Гладкий (ребро)

Під питанням: Ван дер Віл (спина) - Тайсон

Як би не хотілося українським уболівальникам бачити «Шахтар» у весняній частині розіграшу Ліги Чемпіонів, максимум, за яким «гірники» їдуть в Париж - це можливість продовження боротьби в Лізі Європи. При цьому, підопічним Мірчі Луческу належить зіграти не гірше, ніж «Мальме» в матчі з «Реалом». Зрозуміло, що шанси шведської команди схожі більше на диво, ніж на реальність, але й «Шахтарю» пускати на самоплив гру в Парижі не слід. Матч з ПСЖ буде не тільки прохідним пунктом для Ліги Європи, він дасть можливість «гірникам» доказати свій рівень, «гучно грюкнувши дверима» Ліги Чемпіонів 2015/2016. До того ж, «Шахтар» має всі шанси підвищити і собі, і вболівальникам настрій перед відходом на зимові канікули.

Варто відзначити, що Олександр Гладкий, який не відновився після забиття в матчі з «Реалом», також вирушив на виїзний поєдинок, хоча не допоможе в матчі - через проблеми з ребром українець вибув на 3 тижні, поінформував Луческу.

Суперник «гірників» комфортно почувається на 2-му місці в групі і матч з «Шахтарем» має для нього, швидше, мету підтримки репутації, ніж виконання турнірних завдань. Якщо говорити про національний чемпіонат, то парижани одноосібно очолюють таблицю, не знаючи поразок. Потріпати нерви розпещеним перемогами французам недавно вдалося «Анже», який перервав 9-матчеву переможну серію парижан в чемпіонаті (0:0). Спробувати перевершити цей результат «Шахтар» зможе вже сьогодні, якщо зіграє компактно і гостро, як уміє це робити в чемпіонаті.

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Орієнтовні склади команд:

ПСЖ: Трапп - Ван дер Віл, Маркіньйос, Давід Луїс, Курзава - Стамбулі, Матюїді, Рабйо - Лавессі, Кавані, Лукас Моура

"Шахтар": П'ятов - Срна, Ракицький, Кучер, Ісмаїлі - Степаненко, Фред, - Марлос, Бернард - Тейшейра - Феррейра