УКР РУС

ПСЖ – Реал: анонс матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

6 березня 2018 Читать на русском
Автор: Роман Саврій

"Футбол 24" представляє анонс матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між ПСЖ і Реалом.

ПСЖ – Реал

6 березня 21:45. Париж, "Парк де Пренс"

Головний арбітр: Фелікс Брих (Німеччина)

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Перший матч

Реал – ПСЖ – 3:1

Голи: Роналду, 45 (пен), 83, Марсело, 86 – Рабйо, 33

Три тижні тому Реал дотиснув Парі Сен-Жермен і тепер має кращі шанси на вихід у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Парижани в Мадриді протягом більшої частини поєдинку ні в чому не поступалися господарям – за 10 хвилин до фінального свистка зберігався закономірний нічийний рахунок.

Ключовою стала подвійна заміна від Зінедіна Зідана, який замість Каземіро та Іско випустив Васкеса та Асенсіо. Саме Марко став героєм "Сантьяго Бернабеу", виконавши два результативні простріли з лівого флангу. Роналду забив у 8 поспіль матчі Ліги чемпіонів, ПСЖ зазнав дебютної поразки в День святого Валентина, а арбітр матчу Джанлука Роккі отримав порцію критики за свою нібито прихильність до Реала.

Кадри

Дискваліфіковані: немає

Травмовані: Неймар (ПСЖ)

Під питанням: Кроос, Модріч (обидва – Реал)

Найдорожчий футболіст світу та лідер ПСЖ Неймар не допоможе своїй команді в цьому матчі. Бразилець в 27 турі Ліги 1 наприкінці матчу проти Марселя отримав серйозну травму та ризикує пропустити близько 3 місяців.

Відсутність Неймара – це серйозна втрата для ПСЖ, однак перед другою частиною протистояння з Реалом французький клуб повідомив про хороші новини. Пасторе, Маркіньйос, Верратті, Кавані та Мбаппе повернулися до повноцінних тренувань в загальній групі. Останні двоє повинні сформувати атакувальне тріо з Ді Марією, який дуже успішно замінює Неймара.

У складі Реала, за словами Зінедіна Зідана, всі гравці повністю готові. Навіть Кроос і Модріч, які пропустили декілька тижнів, відновилися на 100%. Німець ще в першому матчі проти ПСЖ пошкодив коліно і лише напередодні виїзду в Париж почав тренуватися з командою. І все ж тренерський штаб "вершкових" навряд чи ризикне поставити його в стартовий склад.

Орієнтовні склади

ПСЖ: Ареола – Алвес, Маркіньйос, Сілва, Курзава – Верратті, Діавара, Рабйо – Мбаппе, Кавані, Ді Марія.

Реал: Навас – Карвахаль, Варан, Рамос, Марсело – Каземіро, Ковачіч, Модріч – Бейл, Бензема, Роналду.

Внутрішня арена

ПСЖ – 1 місце французької Ліги 1.

Останні матчі: Труа (виїзд) – 2:0, Марсель (вдома) – 3:0 (Кубок Франції), Марсель (вдома) – 3:0, Страсбург (вдома) – 5:2.

Реал – 3 місце іспанської Прімери.

Останні матчі: Хетафе (вдома) – 3:1, Еспаньйол (виїзд) – 0:1, Алавес (вдома) – 4:0, Леганес (виїзд) – 3:1, Бетіс (виїзд) – 5:3.

Поступившись Реалу, ПСЖ більше не відпускав своїх суперників – 4 перемоги з загальним рахунком 13:2. Позитивного настрою додав подвійний розгром ненависного Марселя. Чемпіонство в кишені (14 очок гандикапу), Кубок Франції також (півфінал в компанії 3 скромних команд), але все це зараз неважливо. Вся увага футбольного Парижа прикута до Ліги чемпіонів і травми Неймара.

Роналду демонструє найкращу форму свого життя і замахується на новий рекорд

Реал після перемоги над ПСЖ встиг зіграти 5 турів Прімери. З одного боку – 4 яскраві вікторії з 3 і більше забитими голами, а з іншого – мадридці продовжують пропускати. У 2018 році вони лише раз в матчі чемпіонату зберегли свої ворота "сухими". Атака Унаї Емері сьогодні матиме достатньо шансів, щоб відіграти два голи. Питання в реалізації та стримуванні ВВС (ВВІско) на іншому кінці поля.

Прогноз "Футбол 24" – 2:1.