УКР РУС

ПСЖ - "Барселона". Анонс, суддя, трансляція

2 квітня 2013
Автор: Стас Бебех

Не надто вдало провівши домашню зустріч проти Валенсії у попередньому раунді, Парі Сен-Жермен таки зумів пройти у чвертьфінал, де сліпий жереб відправив підопічних Карло Анчелотті на невблаганну каталонську Барселону.

"Блаугранас" також не без проблем пройшли бар'єр у вигляді італійського "Мілану": поступившись на "Сан-Сіро" 0:2, віце-чемпіони Іспанії на своєму полі зуміли взяти впевнений реванш - 4:0, пройшовши у чвертьфінал найпрестижнішого європейського турніру.

Отже,
2-го квітня 2013 р., 21:45
1/4 фіналу Ліги Чемпіонів
Париж, стадіон "Парк-де-Пренс"
Суддя: Вольфганг Штарк (Німеччина)
Трансляція: "2+2"

ПСЖ

Звичайно, мало кому імпонує ПСЖ як футбольний клуб, адже паризька команда, яка зараз стоїть перед нашими очима, будувалася, по правді кажучи, всього два роки. Без сумніву, арабські власники "Парі Сен-Жермен" ставлять перед головним тренером Карло Анчелотті максимальну ціль - домогтися перемоги у Лізі Чемпіонів. Хоча італійський алленаторе прекрасно розуміє, що зробити це буде надзвичайно важко. На "сухому" характері віце-чемпіони Франції зуміли пройти "Валенсію", проте у чвертьфіналі на паризький клуб чекає зовсім інше випробування - грізна "Барса". До того ж не зіграє системоутворюючий гравець ПСЖ в центрі поля Тьяго Мотта, однак відбув вже свою дискваліфікацію Златан Ібрагімович, який спробує створити проблем своїм колишнім партнерам по команді.

Травмовані: Тьяго Мотта.

"Барселона"

Після надважкого протистояння з "Міланом" "синьо-гранатовим" не страшний ніякий суперник. Підопічні Тіто Вілланови, який нарешті повернеться на тренерську лаву каталонського клубу, хоча й не показують видатних результатів в останніх матчах національного чемпіонату, перебувають за крок від здобуття 22-го чемпіонського титулу в Іспанії. Точно не вийдуть на поле "Парк-де-Пренс" Карлес Пуйоль та Адріано, які навіть не полетіли у Париж, а Давид Вілья та Хорді Альба лише залікували недавні пошкодження. Однак, у якому б складі не вийшла "Барселона", все одно вона вважатиметься фаворитом у протистоянні проти такого необстріляного бійця як ПСЖ.

Травмовані: Пуйоль, Адріано.

Дискваліфіковані: Педро.

Орієнтовні склади:

ПСЖ: Сірігу - Максвелл, Алекс, Тьяго Сілва, Жалле - Матуїді, Верратті, Шантом - Пасторе, Ібрагімович, Менез.

"Барселона": Вальдес - Дані Алвеш, Піке, Маскерано, Хорді Альба - Бускетс, Хаві, Іньєста - Санчес, Мессі, Сеск.

Форма команд:

ПСЖ

"Реймс" - ПСЖ - 1:0
ПСЖ - "Валенсія" - 1 :1
ПСЖ - "Нансі" - 2 :1
"Сент-Етьєнн" - ПСЖ - 2:2
ПСЖ - "Монпельє" - 1:0

"Барселона"

"Реал" - "Барселона" - 2:1
"Барселона" - "Депортіво" - 2:0
"Барселона" - "Мілан" - 4:0
"Барселона" - "Райо Вальєкано" - 3:1
"Сельта" - "Барселона" - 2:2

Слова:

Карло Анчелотті, головний тренер ПСЖ:


"У мене хороше передчуття, як і перед поєдинками з "Валенсією". Поки ми виступаємо в турнірі дуже добре. Напевно нас чекає складний поєдинок сезону і в той же час найважливий. Видно, завтра ми будемо не так часто володіти м'ячем, тому при першій можливості повинні розпоряджатися ним з максимальною раціональністю".

Жорді Роура, асистент головного тренера "Барселони":


"Вихід у чвертьфінал Ліги чемпіонів для нас дуже важливий, і ми будемо раді зіграти тут, у Парижі. У суперника відмінна команда і прекрасні гравці, наприклад, Хав'єр Пасторе і Езекіль Лавецці. Для перемоги над "ПСЖ" ми повинні викластися на сто відсотків.

Вони швидко діють на контратаках і сильні в повітрі - особливо Златан Ібрагімович і Тьяго Сілва. Однак це тільки два компоненти, в яких вони сильні. Насправді, козирів у цієї команди чимало. Звичайно, нам належить ще адаптуватися до суперника на полі, але свою гру ми міняти не будемо. Ми уважно вивчили футбол, в який грає ПСЖ."

Котирування букмекерів:

Williamhill: ПСЖ - 4.80, нічия - 3.50, "Барселона" - 1.75.