УКР РУС

Пшеничних: У другому таймі малюнок гри змінився

16 березня 2012 Читать на русском

Захисник "Металіста" поділився своїми враженнями від матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса" (2:1).

- У першому таймі у нас не пішла гра, суперник зумів створити багато моментів. Але в перерві Маркевич сказав, що нам вже втрачати нічого. Почали грати в пас та показувати свій футбол. І все вийшло. Не можу сказати, що нервовий початок пов'язаний з атмосферою на трибунах. Підтримка тут дійсно божевільна, але ми багато помилялися в простих ситуаціях, був присутній брак при передачах. У захисті теж не грали щільно - дали супернику створити кілька моментів. Але у другому таймі, повторюся, малюнок гри змінився. Цілком можливо, що греки повірили в перемогу малою кров'ю - у внутрішній першості їх чекає принципова дуель з "Панатінаікосом", в якій вирішуватиметься доля золотих медалей. Здорово відігравши перший тайм, "Олімпіакос" трохи розслабився, а ми, навпаки, стали більше контролювати м'яч. Тому й почали виникати моменти.

- Девіч не забив пенальті. Що відчув тоді?

- У цей момент, мабуть, в голову могли "закрастися" думки про поразку, але ми продовжили грати. Продовжили атакувати і домоглися потрібного рахунку. Це футбол - може бути все що завгодно.

- З ким хотілося б зустрітися в чвертьфіналі?

- Я навіть не знаю, хто пройшов далі. "Манчестер Юнайтед" не пройшов? Це гарна новина - з англійцями грати не хотілося, було б дуже важке протистояння.