УКР РУС

Протасов: З Хорватією на нас чекає матч століття

5 жовтня 2017 Читать на русском

Технічний директор ФФУ Олег Протасов поділився очікуваннями від ігор збірної України проти Косово та Хорватії а також прокоментував натуралізацію Марлоса.

"Звичайно, до гри з Косово потрібно поставитися з усією серйозністю. І може так статися, що з Хорватією на нас чекає матч століття. І чому б у цій грі не використати ще одного класного футболіста, який має і майстерність, і бажання?

Коли сперечаються про Марлоса, часто обговорюють моральні аспекти, а не професійні. Але стривайте, людина виявила бажання, знайшла підтримку з боку близьких – чому відмовлятися.

Він давно живе в Україні, але, можливо, певна адаптація знадобиться. Але, по суті, зараз йому потрібно вийти і допомогти в одному матчі.

До Косова потрібно дуже серйозно поставитися, виключити недооцінку. А потім всією країною налаштуватися на останній матч відбору. Постаратися переграти, перебігати і перекричати хорошу команду Хорватії", – цитує Олега Протасова Footboom.

Нагадаємо, матч Україна – Хорватія відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Поєдинок 10 туру відбору ЧС-2018 розсудить Фелікс Брих.

Перед матчем Україна – Хорватія відбудеться святковий концерт "Вболіваємо за Україну"