УКР РУС

Прощавай, Ліго чемпіонів. "Дніпро" - "Шахтар" - 1:1. ВІДЕО

21 квітня 2013 Читать на русском

Що ж, схоже в цьому сезоні "Дніпру" із мріями про Лігу чемпіонів таки доведеться попрощатися. Тепер відставання підопічних Хуанде Рамоса від другого місця становить шість очок, а за 5 турів до завершення це чимало.

А могли й перемогти, адже вже з самого початку саме господарі заволоділи ініціативою. З часом, щоправда, гра вирівнялася, але це вже після гол, який на двох зробили Матеус і голкіпер “Шахтаря”. Щоправда, у майбутніх епізодах Каніболоцький виправився за помилку, адже виручав неодноразово. Вдало виконував свою роботу і Лаштувка, у якого теж її було чимало, але одного разу воротар “Дніпра” не врятував. Фернандінью заробив пенальті, а Срна вирок виконав бездоганно.

Після цього “гірники” заграли впевненіше, а “Дніпро” став більш активним вже ближче до завершення гри. Нагадав про себе і Коноплянка, який під час гри хоча й був не надто активним, проте декілька рейдів лівим флангом таки здійснив. Однак, як команда не старалася, голів у цій грі більше не було і, потрібно сказати, що нічия у цій грі цілком закономірний результат.

Окремо хочеться згадати про суддівство - Юрій Можаровський не помилився практично жодного разу а пристрасті, які спалахували, одразу заспокоював жовтими картками. Словом, на фоні скандалів які виникали останнім часом суддівство цього матчу виглядало більш, ніж пристойно.

Ну а детальніше про гру Вам розповість онлайн-трансляція “Дніпро” - “Шахтар”.

“Дніпро” - “Шахтар” - 1:1 (1:0)

Гол: Матеус, 13 - Срна, 61 (з пен.)

(СКЛАДИ)