УКР РУС

Прощальний асист Ігнатенка в Лізі 1 у відеоогляді матчу Брест – Бордо – 2:4

22 травня 2022 Читать на русском

Український хавбек Данило Ігнатенко ефектно гримнув дверима перед відходом з французької команди. Дивіться відео результативної дії українця та огляд матчу на "Футбол 24".

Франція, Ліга 1, 38-й тур

Брест – Бордо – 2:4

Голи: Муньє, 16, Белайлі, 34 – Мангаш, 14, Мара, 32, 73, Ділросун, 75

Хет-трик Мбаппе посприяв нищівній перемозі ПСЖ, Монако віддав Марселю путівку в групу ЛЧ, асисти Ігнатенка і Тете

У матчі останнього туру Бордо мав примарні шанси зачепитись за 18-ту сходинку, яка дозволила б команді зіграти у стикових матчах за збереження прописки в еліті. Український півзахисник Данило Ігнатенко, який пропустив минулий тур через пошкодження, вийшов з перших хвилин і провів на полі увесь матч.

Саме українець розпочав боротьбу за надважливу перемогу і вже на початку зустрічі організував перший гол. Наш співвітчизник отримав м'яч поблизу штрафного майданчика на правому фланзі, змістився ближче до центу і зряче вирізав діагональ на протилежний фланг на ногу Мангашу, який зльоту відкрив рахунок. Цей асист став третім для Ігнатенка в 11 матчах.

У підсумку Бордо здобув перемогу над Брестом 4:2, однак нічия Сент-Етьєна нівелювала всі потуги жирондинців – підопічні Давіда Гійона наступний сезон проведуть у другому за силою дивізіоні.

Нагадаємо, контракт Данила з французами чинний до 30 червня.

Евертон офіційно зберіг прописку в АПЛ – Миколенко помилився на гол, але започаткував героїчний камбек