УКР РУС

Пропозиції про перехід були, – легіонер Динамо, який провів у Києві вісім років і завершив кар'єру

19 квітня 2020 Читать на русском

Колишній захисник Динамо Горан Сабліч зізнався, що мав шанси покинути київський клуб.

"В принципі, з адаптацією ніяких особливих складнощів не було. Як і для всіх людей, що змінюють країну і звичне оточення, це інша мова, менталітет людей. Розумів, що треба якомога швидше адаптуватися, і тоді стане легше. Я не перший іноземець був у Динамо, тому мені були створені максимально сприятливі умови.

Сабліч пояснив, чим Сьомін та Газзаєв відрізнялися від інших тренерів Динамо

Я провів у Києві вісім років, і мені все дуже подобалося. Для мене це майже друга батьківщина. За Динамо я грав завжди з усім серцем, найкращі роки своєї кар'єри я провів у Києві. Тому я по праву відчуваю себе динамівцем. Пропозиції про перехід в інші клуби були. І через агента виходили, і в клуб надсилали запити. Але мене в Києві все влаштовувало, і я ніколи особливо серйозно не замислювався про перехід", – цитує Сабліча прес-служба Динамо.

Нагадаємо, Сабліч перейшов у київський клуб влітку 2003 року і перебував у системі Динамо аж до 2010-го, коли завершив професіональну кар'єру. Численні травми дозволили хорвату провести за "біло-синіх" лише 54 матчі у всіх турнірах, в яких він забив 3 голи та віддав 1 асист.

Шевченко та Челсі: дружба з Абрамовичем і мрія, яка перетворилася в кошмар, або Найкращу главу ще не написано