УКР РУС

"Проклятий Роналду і скандальний фарс на "Бернабеу". Реакція ЗМІ на матч "Реал" – "Баварія"

19 квітня 2017 Читать на русском

Європейські ЗМІ розділились у оцінці перемоги "Реала" над "Баварією" у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Marca. "Мадрид командує в Європі". – "Реал" і "Атлетіко" крокують в півфінал Ліги чемпіонів, здолавши чемпіонів Німеччини і Англії".

AS. "Роналду знищує "Баварію". – "Роналду забив три голи і досягнув позначки в 100 м'ячів, а "Реал" всьоме поспіль вийшов у півфінал Ліги чемпіонів".

Mundo Deportivo. "Скандал на "Бернабеу". – "Рефері Кашшаї вилучає Відаля і нагороджує Роналду двома голами з офсайду".

Fußball Bild. "Проклятий Кріштіану!". – "Гірка поразка. "Баварія" вилітає з Ліги чемпіонів у чвертьфіналі. Суперзірка Роналду забив 3 м'ячі і покінчив з "Баварією" у екстра-таймах".

Bild. "Найбільш гірке усунення "Баварії". – "Біль! "Баварія" боролась! Однак гол Роналду з офсайду зруйнував мрії "Баварії". Яке неправильне рішення!".

Süddeutsche Zeitung. "Роналду розбиває сподівання "Баварії". – Суддя зіграв ключову роль в драматичних 4:2. "Баварія" опинилась в невигідному становищі у екстра-таймах після вилучення Відаля".

Die Welt. "Спаситель Кріштіану став жахом для "Баварії". – "Кріштіану Роналду самотужки вибив "Баварію" з Ліги чемпіонів. Суперзірка "Реала" забив 5 голів у двох матчах. Керманич мадридців Зінедін Зідан, схоже, знайшов слова мотивації для нього".

Kicker.de. "Роналду покінчив з мрією "Баварії" в Лізі чемпіонів". – Після поразки в першому матчі (1:2), мюнхенці мали реабілітуватись в Мадриді, але програли 2:4. Вирішальним знов став Роналду, який оформив хет-трик. Однак вирішильний м'яч був забитий з офсайду.

Corriere dello Sport. "Скандальний "Реал". – "Арбітр вбиває "Баварію" Анчелотті. Спектакль з вилученням Відаля і помилуванням Каземіро. Роналду оформив хет-трик, а вирішальний гол забив з явного офсайду. Мадридський фарс".

Tuttosport. "Допомога "Реалу", усунення великої "Баварії". – "Несправедлива червона Відалю і два голи Роналду з офсайду".

La Gazzetta dello Sport. "Роналду і отрута". – "Арбітр Кашшаї виявився згубним для "Баварії", залишивши команду вдесятьох і зарахувавши два гола з офсайду".

Record. "Чудовий". – "Роналду своїм хет-триком виводить "Реал" в півфінал".

O Jogo. "Його Величність, Кріштіану". – "Хет-трик Роналду у ворота "Баварії" і перемога "Реала".

A Bola. "Містер чемпіон". – "Роналду забив 100 м'ячів у Лізі чемпіонів, оформивши хет-трик у ворота "Баварії". Кріштіану вийшов у свій 10-й півфінал Ліги чемпіонів".

L'Équipe. "Роналду відправляє "Реал" в півфінал у божевільному матчі з "Баварією". – "Реал" кваліфікувався у півфінал Ліги чемпіонів, усунувши "Баварію". Роналду забив 3 м'ячі з допомогою сумнівного арбітражу Кашшаї".

The Guardian. "Спірний хет-трик Роналду допоміг "Реалу". – "Роналду двічі забив з офсайду, а Відаля несправедливо вилучили. Мадрид перемагає в додатковий час".

The Daily Telegraph. "Рішення арбітра у центрі уваги, незважаючи на хет-трик Роналду". – "Яскравий, хаотичний, драматичний і навіть епічний, але дуже спірний матч. Роналду написав історію, але впродовж довгих років його голи будуть викликати питання і шкода, що система відеоповторів (VAR) не була введена раніше".

Daily Mail. "Реал" виходить у свій 7-й півфінал Ліги чемпіонів поспіль, завдяки дублю Роналду проти 10 гравців "Баварії". Але обидва голи були забиті з офсайду". – "Арбітр був жорстокий до "Баварії", вилучивши Відаля, а також зарахував другий і третій гол Роналду з офсайду".

Марк Копич, Футбол 24

"Реал" переміг "Баварію" завдяки хет-трику Роналду та вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів. Дивіться відео голів та огляд матчу "Реал" – "Баварія". Роналду став першим гравцем, який забив 100 голів у Лізі чемпіонів. "Реал" побив рекорд "Барселони" у Лізі чемпіонів за кількістю виходів у півфінал поспіль. Роналду забив вирішальний гол з офсайду

2 епізоди, з допомогою яких Кашшаї вбив "Баварію" на користь "Реала"

, а також у Viber