УКР РУС

"Продам Фіорентину за 335 млн євро, пропозиція діє 10 днів": президента "фіалок" розлютила критика у свій бік

15 травня 2021 Читать на русском

Президент Фіорентини Рокко Комміссо оригінально відреагував на критику на адресу його родини.

"Скільки Де Лаурентіс заплатив свого часу за Наполі? Анітрохи. А Лотіто за Лаціо? Теж практично нічого. Скільки Krause Group заплатила за Парму? Напевно, мільйонів 60. У моєму випадку йшлося про реальні гроші, але у Флоренції не хочуть говорити про це. Я виставляю Фіорентину на продаж.

Наставник Фіорентини покине клуб по завершенні сезону

Я придбав клуб за 170 мільйонів євро. 80 мільйонів пішло, щоб розібратися з бухгалтерією клубу, 85 мільйонів – на будівництво спортивного центру. Ви тут у Флоренції багаті. Я хочу полетіти в Америку, а Фіорентину продати багатим флорентійцям. Я продаю клуб за 335 мільйонів євро, пропозиція діє 10 днів, за цей час потрібно внести депозит 35 мільйонів. Покупець повинен бути флорентійцем. Даю вам шанс, це чудова угода.

Як ви думаєте, хтось із жителів Флоренції може собі це дозволити? Якщо ні, чому ви тоді критикуєте Комміссо? Фіорентина зараз не має боргів. Подивіться на Мілан, Інтер, Ювентус або Рому – у всіх у них великі борги. Фіорентину зараз повністю фінансує моя сім'я. Я пишаюся цим. І Фіорентина ніколи не повернеться туди, куди її привів Чекки Горі, – до банкрутства", – цитує Комміссо TMW.

Нагадаємо, американський мільярдер придбав італійський клуб у червні 2019 року. За два тури до фінішу його команда йде в турнірній таблиці Серії А тринадцятою, маючи у своєму активі 39 очок.

Мілан зґвалтував Торіно й вийшов на третє місце, Рома програла Інтеру й втратила шанси на ЛЄ, Ювентус переграв Сассуоло