УКР РУС

Призетко: Динамо вже не вважається фаворитом в матчах із Зорею

17 вересня 2018 Читать на русском

Колишній форвард Динамо та збірної України Олександр Призетко проаналізував головні проблеми "біло-синіх".

"Матч Зорі та Динамо? Очевидно, що нічия справедлива. Відсоток володіння м'ячем у Динамо був вищий, але це не вплинуло на кількість моментів біля воріт Зорі. Луганці навіть були гостріше і могли забити другий гол, а у Динамо один удар в площину воріт, який завершився голом Сидорчука.

Головний підсумок цього матчу, на мій погляд, показав, що в парі Динамо і Зорі кияни вже не вважаються фаворитами. Гра була рівною і Зоря показала, що здатна грати не гірше за Динамо.

Леоненко: Хацкевич має сказати Русину – ще раз так зробить, на все життя піде в дубль

Кияни втрачають очки в останніх трьох матчах чемпіонату. Я так розумію, що після того як команда не виконала завдання виходу в Лігу чемпіонів, в чемпіонаті з'явилися проблеми. Напевно, у футболістів з'явилася невпевненість. Можна було б говорити про нефарт, якби було багато моментів, а так в останніх іграх небезпеки від атаки Динамо біля воріт суперників теж небагато. Очевидно, є проблеми психології, які, на мій погляд, пов'язані з крахом мрії вийти в груповий турнір Ліги чемпіонів. Цей факт негативно вплинув на Динамо в чемпіонаті.

Кредит довіри Суркіса щодо Хацкевича? Дійсно, з одного боку, стільки матчів без перемог для такого клубу, як Динамо, це занадто багато. Але в той же час ми бачимо, що відповідальність за це Ігор Суркіс не перекладає повністю на Хацкевича, а розділяє разом з ним. Він в курсі всіх проблем, знає про них. Значить, президент дає Олександру Хацкевичу час і право на помилку. Видно, що гравці підтримують тренера, але зараз щось не виходить. Хоча стартувала команда в чемпіонаті добре і в "стиках" з Шахтарем виглядала цілком гідно", – цитує Призетка Команда№1.

Вацко висунув свою версію того, чому Суркіс залишив Хацкевича тренером Динамо