УКР РУС

Прийомов про іранський Персеполіс: Бувало, на тренуванні різали барана

13 грудня 2017 Читать на русском

Півзахисник донецького Олімпіка Володимир Прийомов розповів про те, як провів рік у тегеранському Персеполісі.

31-річний хавбек Олімпіка Володимир Прийомов розповів про ритуали, які проводили гравці Персеполіса, у програмі Халатний футбол, що телеканалі Футбол 1. Український півзахисник виступав за тегеранський клуб протягом сезону 2016/17.

"Ой, там багато ритуалів. Можна сказати, ритуал на ритуалі. Бувало, на тренуванні різали барана. Дехто з гравців змащував бутси його кров’ю, вважається, що це приносить удачу. Перед грою читали відрізок з Корану. Ми, легіонери, ставилися до цього цілком спокійно" , – розповів півзахисник.

Прийомов розповів, що якщо з дорогою на тренування виникали певні труднощі, то власне тренувальний процес був дуже цікавим.

Санжар: Прийомов, швидше за все, залишить Олімпік

"Там взагалі кожен їде, як хоче, ніхто не дотримується ніяких правил, тому доїхати на тренування інколи було складно. А от тренування всі були цікаві і продумані, до тренувального процесу не було взагалі ніяких питань", – сказав він.

Також гравець додав, що він та двоє інших легіонерів заробляли менше, аніж іранські футболісти.

"Зарплата у Персеполісі вища, аніж в середній команді. Цікаво, що іранські гравці заробляли більше, ніж ми, легіонери. Деякі збірники отримують суму, в рази більшу за 10 тисяч доларів. Напевно, тому іранці не їдуть грати в інші країни", – вважає Прийомов.