УКР РУС

Прийма: Цього разу Зоря була німецькою командою

22 жовтня 2017 Читать на русском

Захисник Зорі Василь Прийма прокоментував перемогу своєї команди над Гертою (2:1) в матчі Ліги Європи.

"Без помилок, звичайно, не обійшлося, але все одно я дуже радий за хлопців, які виконали установку на гру, продемонструвавши і вишкіл і характер. Якщо перемогу над Атлетіком багато експертів назвали випадковою, то наш успіх в матчі з берлінцями вважаю закономірним.

План на гру? Спочатку придивитися до суперника, а потім постаратися нав'язати йому свою гру з швидким переходом з оборони в атаку.

Герта мало нагадувала німецьку команду? Виходить, що цього разу Зоря була німецькою командою (сміється). Звичайно, приємно, що ми не поступилися в силовій боротьбі і, погоджуся, що це один з головна запорук нашого виграшу.

Шість очок підвищують шанси Зорі на вихід з групи? Знаєте, я завжди був обережний у прогнозаї. Тим більше що попереду ще половина дистанції. Зокрема, та ж Герта, впевнений, не збирається бути хлопчиками для биття. Ми це усвідомлюємо, але теж не збираємося зупинятися на досягнутому.

Сподіваюся, що перемога над Гертою додасть луганчанам натхнення, впевненості в своїх силах, і команда продовжить переможну ходу вже в матчах чемпіонату, а адже в неділю Зорю очікує принциповий поєдинок з Маріуполем, якому ми дихаємо в спину. Прикро тільки, що поки я не помічник колективу", – сказав Прийма в інтерв'ю Команда №1.

Нагадаємо, Зоря в матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи виграла в Герти з рахунком 2:1.

Прийма в цій грі отримав травму й ризикує пропустити, як мінімум, місяць.