УКР РУС

Прийма сподівається на "Мілан" і диво, "Наполі" - на Індзагі та Скудетто. Анонс 34 туру Серії А

20 квітня 2016 Читать на русском

З вірою у неможливе - так трохи штучно, але не безпідставно твориться інтрига на звітну джорнату чемпіонату Італії.

Доля Скудетто вирішується прямо зараз

У центральній грі 34 туру "Ювентус" дасть перше справжнє випробування для "Лаціо" Сімоне Індзагі, яке при новому керманичу має 100-відсоткові показники і різницю голів 5:0 у двох матчах. Але й суперники "орлів" були, м'яко кажучи, не еліта. З іншого боку останні 6 матчів "Старій Синьйорі" римляни, які не втрачають надій на Лігу Європи, програли. Особливо прикрою була поразка у фіналі Кубка Італії, де переможний гол забив нині форвард "Лаціо" Алессандро Матрі. "Юве" у чемпіонаті не програє 23 матчі поспіль і випереджає "Наполі" на 6 очок. Лише втрата туринцями очок збереже бодай натяк на чемпіонську інтригу. Зможете, "лаціалі"?

ЛЧ і надії на розбрат у Римі

"Рома" після двох поспіль втрат на рівному місці шукатиме нової звитяги над "Торіно", яке в рідних стінах "вовки" б'ють 6 матчів поспіль. "Бики", звісно, розігрались останнім часом і взагалі на виїзді виглядають дуже достойно (3 перемоги з 5 попередніх виїздів у Серії А), але цього разу їм, найімовірніше, доведеться, посунутись. Хіба що новий виток конфлікту між Спаллетті та Тотті вплине на "Рому" непередбачуваним чином і допоможе гостям.

"Інтер" і "Фіорентина" продовжують сподіватись на осічки "Роми", але й самим потрібно перемагати. Міланці мусять відіграти 4 очки до 3-го місця, і виїзний матч проти "Дженоа" та свого ображеного екс-наставника Гасперіні буде першим нелегким кроком у цьому напрямку. Флорентійці відстають від римлян на 6 балів і грають з одним із аутсайдерів за матчами вдома "Удінезе". Але тут інша проблема - "Фіорентина" вкрай невдало грає проти фріульців, на чиєму полі не виграє з 2012 року.

Останнє місце в ЛЄ і боротьба за виживання

"Мілан" тримає "Сассуоло" і "Лаціо" на відстані 4-х очок від 6-го місця і путівки в Лігу Європи. Якщо "россонері" програють фінал Кубка Італії, доведеться звертати увагу на місце в чемпіонаті. Домашній матч проти борця за виживання "Карпі" має стати 10-ю домашньою перемогою в сезоні та першою на "Сан-Сіро" при Броккі.

З поразки 17-ї команди у Мілані мав би дуже втішитись наш Василь Прийма, команда якого наразі на відстані одного очка від порятунку. Українець ризикує знову втратити місце в основі, адже у склад повертається основний центрбек Бланшар. "Фрозіноне" посідає останнє місце за очками на виїзді, але у грі проти "К'єво", що набрало 11 очок з 15 у попередніх 5 турах, потрібно ламати і себе, і суперника - відступати нікуди!

Тарас Котів, Футбол 24