УКР РУС

Привітали Тимощука. "Баварія" - "Гамбург" - 9:2. ВІДЕО

30 березня 2013 Читать на русском

В день 34-го дня народження свого українського півзахисника мюнхенці з фантастичним рахунком розгромили підопічних Торстена Фінка.

"Баварія" на "Альянц-Арені" не залишила супернику жодних шансів на успіх, вколотивши 9 м'ячів у ворота "синіх", здобувши найбільшу перемогу в сезоні. Чи не найкращий матч у своїй кар'єрі провів нападник "червоних" Клаудіо Пісарро, який оформив покер. Відзанчимо також дубль Роббена, ще по одному разу змусили Рене Адлєра виймати круглого із власної сітки воріт Шачірі, Швайнштайґер та Рібері.

Наприкінці зустрічі, коли "Гамбурґ" горів 8:0, баварці дещо розслабились та дозволили супернику провести два голи престижу: розмочив рамку Нойєра Брума, а остаточний рахунок встановив капітан "динозаврів" Вестерманн. В обох випадках гольовими передачами відзначився Рафаель ван дер Варт, який очолив список найкращих асистентів Бундесліги.

9:2 - підопічних Хайнкеса у внутрішній першості в цьому сезоні не зупинити. Мюнхенці, чемпіонство яких є тільки питанням часу (відрив від другої "Борусії" становить 20 очок, що робить шанси Дортмунду на захист титулу примарними), з хорошим настроєм та повною бойовою готовністю підходять до двобою із "Ювентусом" в рамках чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

"Баварія" - "Гамбурґ" - 9:2

Голи: Шачірі (5), Швайнштайґер (19), Пісарро (31, 45, 53, 68), Роббен (34, 54), Рібері (76) - Брума (75), Вестерманн (86)