УКР РУС

"Пріоритет Динамо – це УПЛ та перемога в Кубку". Хацкевич підбив підсумки тренувальних зборів

13 лютого 2018 Читать на русском

Головний тренер Динамо Олександр Хацкевич поділився враженнями від зимових зборів киян та розповів про функціональний стан команди.

Іспанський рубікон Динамо

Якщо брати до уваги перший збір, то ми підбирали таких суперників, які будуть краще готові, тому що у них матчі у чемпіонатах почалися швидше, і в перших поєдинках нам потрібний був загальний об’єм роботи та бігової роботи.

Звичайно, на якість гри ми також звертали увагу, але в першу чергу – це загальний об’єм роботи з тими командами, які краще готові зараз. І ці суперники, які у нас були, показали, що вони краще готові, ніж ми. Тому нам доводилося працювати через "не можу", і протистояти атлетично сильним суперникам. Рівнем спарингів я повністю задоволений.

Можливо, Відеотон та Тяньцзинь Теда десь випали з підбору спарингів в плані силового футболу, але всі решта були кваліфікованими командами.

Оцінювати по зборах і контрольних матчах важкувато. Спеціально до матчів ми не готувалися. Можливо, до останніх двох поєдинків ми підводили хлопців конкретно до матчу. Хлопці відпрацювали з бажанням і атмосфера була дуже хорошою, – розповів Хацкевич офіційному сайту Динамо.

Про бомбардирів

Дмитро Хльобас проявив бомбардирські якості на цих зборах. Він додав у тактичному плані також. Той період часу, який він провів у Білорусі, пішов йому на користь. Він гравець штрафного майданчика. Можливо він не такий великий об’єм виконує при втраті м’яча, але він дуже небезпечний і хороший у штрафному майданчику. У нього поставлені удари і з правої, і з лівої ноги. Він з нами залишається до літа і буде конкурувати з хлопцями групи атаки. Все залежить від нього.

На жаль, в Лізі Європи не можемо розраховувати на Вербіча і Ротаня, але все одно пріоритет – це чемпіонат України і перемога в Кубку України. В Лізі Європи ставимо завдання поетапно проходити кожного суперника.

Також Олександр Хацкевич прокоментував роботу новачків на зимових зборах.

Кому належать українські клуби: олігархи, офшори, вбитий кримінальний авторитет