УКР РУС

Прімера, 6 тур: "Атлетіко" женеться за "Барсою", "Малага" забиває екстрагол. ВІДЕО

25 вересня 2013 Читать на русском

Команда Дієго Сімеоне продовжує демонструвати фантастичну успішність - 6 турів іспанської першості минуло, 18 очок у кишені!

Чемпіонські перегони обіцяють бути ще запеклішими.  Поки "Барселона" уже при Мартіно б'є чергові рекорди, "Атлетіко" Сімеоне тихою сапою йде за тим же графіком. Обидві команди взяли абсолютно усі очки, пропустили також однаково - по 5 голів. Лише забила "синьо-гранатова" армада дещо більше - 22 проти 18-ти. При цьому загадайте, які важки ігри були у "Барси", де 3 пункти виривались на зубах - і на виїзді з "Малагою", і вдома з "Севільєю", і на полі тієї ж кризової"Валенсії". "Матрацники" своє брали значно легше, хоча й суперники були дещо легші.

Що цікаво, найкращими бомбардирами Прімери після 6-ти турів стали Лео Мессі та ... Дієго Коста. Так-так бразильський голеадор "Атлетіко" робить усе, аби на "Кальдероні" не згадували із ностальгією втрату в міжсезонні Фалькао. Не придбаний у каталонців Вілья, який, до речі, почав матч у запасі, а саме Коста, який наразі на 3 влучні постріли результативніший за Роналду!

У перемозі "Малаги" відзначимо екстрагол Портільйо. Екстра він і тому, що забитий у компенсований арбітром час, і тому, що голясо дійсно вартий уваги!

"Атлетіко" - "Осасуна" - 2:1 (2:1)

Голи: Дієго Коста, 18, 25 - Орієль Рієра, 42

"Малага" - Альмерія" - 2:0 (1:0)

Голи: Тіссоне, 69, Портільйо, 90+1