УКР РУС

Прімера, 34 тур: Торрес приносить перемогу "Атлетіко, "Депортіво" бере курс на Сегунду

30 квітня 2015 Читать на русском

"Атлетіко" мінімально переграє на виїзді "Вільяреал", а "Ельче" громить "Депор" у завершальних матчах програми другого ігрового дня 34 туру Прімери.

Героєм Мадриду став Фернандо Торрес, який вийшов на заміну у другому таймі  і забив переможний гол. Фернандо спочатку красиво обіграв голкіпера "жовтої субмарини", а потім, ще й прибравши двох захисників, закотив м'яч у порожні ворота. Завдяки цьому м'ячу "Ель Ніньйо" не лише закріпив "матрацників" на третій позиції (75 очок), але й, наздогнавши Форлана, із 96 влучними пострілами вийшов на 12-те місце у історичній класифікації найкращих снайперів "Атлетіко". 

Марселіно збільшив свою антирекордну серію без перемог у Прімері до восьми матчів, а його підопічні засіли на шостій сходинці (53 очки).

"Ельче", розбивши вщент "Депор", зробив гігантський крок до збереження прописки у еліті. Команда Ескріби набрала 37 пунктів і тепер від зони вильоту її відділяє вісім очок. А от "Депор", який не знає смаку перемог 12 матчів поспіль, із 29 балами залишився на 18-й сходинці.

"Вільяреал" - "Атлетіко" - 0:1

Гол: Торрес, 74

"Ельче" - "Депортіво" - 4:0

Голи: Жонатас, 6, Ломбан, 20 (пенальті), Пасаліч, 54, Мендес, 91