УКР РУС

Прімера, 17 тур: Впевнена перемога "Севільї" Коноплянки над "Еспаньйолом" і нервова вікторія "Атлетіко" над "Райо Вальєкано", що принесла "матрацникам" лідерство

30 грудня 2015 Читать на русском

В 17 турі іспанської Прімери "Севілья" на Рамон Санчес Пісхуан" приймала "Еспаньйол", а мадридський "Атлетіко" завітав на "Естадіо де Вальєкас", щоб зустрітись з "Райо Вальєкано".

"Севілья" здолала свого суперника із рахунком 2:0. Обидва голи "червоно-білі" забили в першому таймі - на початку зустрічі м'яч до свого активу записав Чіро Іммобіле, а наприкінці першої 45-хвилинки Банега збільшив перевагу господарів.

Щодо українця Євгена Коноплянки, то він провів на полі всю, і перед фінальним свистком навіть мав непогану нагоду забити, проте не судилося.

Отже, після цього туру "Севілья" піднімається на 7 сходинку, і за очками зрівнюється із шостим "Депортіво", проте в ла-корунців гра в запасі. А "Еспаньйол" своєю чергою залишається 13-м.

В іншому матчі "Атлетіко" лише наприкінці зустрічі зумів дотиснути "Райо Вальєкано" - голами відзначилися Корреа та Грізманн. Загалом гра була рівною та обидві команди мали безліч нагод.

Після цієї перемоги підопічні Сімеоне виходять на першу сходинку, а "Райо" надалі перебуває серед аутсайдерів.

Іспанія. Прімера. 17 тур

"Севілья" - "Еспаньйол" - 2:0  ВІДЕО

Голи: Іммобіле, 17, Банега, 41

"Райо Вальєкано" - "Атлетіко" - 0:2  ВІДЕО

Голи: Корреа, 88, Грізманн, 90