УКР РУС

Прімера, 17 тур: "Реал", попри незабитий пенальті Роналду, впевнено переміг "Реал Сосьєдад", а "Малага" мінімально здолала "Леванте"

30 грудня 2015 Читать на русском

Відбулися два перших матчі 17 туру іспанської Прімери.

Мадридський "Реал" впевнено здолав "Реал Сосьєдад". Гра завершилась із рахунком 3:1 на користь мадридців. Відзначимо, що дубль до свого активу записав форвард "вершкових" Кріштіану Роналду, до тогож він двічі пробивав пенальті, проте одного разу схибив. У складі гостей на початку другої 45-хвилинки гол забив Брума. Наприкінці поєдинку ще один м'яч провів мадридець Лукас.

Відтак, після цієї перемоги "Реал" вийшов на перше місце в турнірній таблиці Прімери, однак другу "Барселону" він випереджає лише на 1 бал і в "синьо-гранатових" є 2 гри в запасі.  "Реал Сосьєдад" своєю чергою продовжує залишатись 14-м.

В іншому матчі між "Леванте" та "Малагою" гол був лише 1, натомість арбітр показав аж 12 "гірчичників" на обидві команди. Крім того, гра видалась дуже нудною та рівною, однак "анчоуси" пресингували більше та тримали господарів у напрузі, через що і здобули мінімальну перемогу.

Після цієї вікторії "Малага" піднімається на 2 позиції, і тепер 11-та, а "Леванте" залишається на дні - останнє місце.  

Іспанія, Прімера. 17 тур

"Реал" - "Реал Сосьєдад" - 3:1 ВІДЕО

Голи: Роналду, 42 (пенальті), 67, Лукас Васкес, 86 - Брума, 49

Нереалізований пенальті: Роналду, 24

"Леванте" - "Малага" - 0:1

Гол: Дуда, 78