УКР РУС

Прімера, 17 тур: "Барселона" завдяки дублю Суареса декласувала "Бетіс", "Депортіво" Лукаса розписав "суху" нічию з "Хетафе"

30 грудня 2015 Читать на русском

В матчах 17 туру "Барселона" на "Камп Ноу" приймала "Бетіс", "Атлетік" з Більбао приїхав у Сельту, а "Депортіво" екс-карпатівця Лукаса зустрівся з "Хетафе" на "Колісеумі".

"Каталонці" повністю декласували севільців, проте спочатку був нереалізований пенальті від Неймара, однак одразу після цього Вестерманн забиває у власні ворота. За кілька хвилин Лео Мессі кладе другий. Протягом іншої 45-хвилинки зіркою був Суарес, який відзначився на початку та наприкінці. Також слід поаплодувати і Неймару, який записав до свого активу 2 асисти.

Варто зазначити, що каталонці повністю контролювали гру, проте і "Бетіс" намагався відквитати принаймні один м'яч, але оборона "синьо-гранатових" діяла надійно.

Отже, "Барселона" повертає собі лідерство, однак з мадридським "Атлетіко" має рівну кількість очок. "Бетіс" своєю чергою розташувався на 12 сходинці.

На "Балаїдосі" баски мінімально здолали "Сельту". На 71 хвилині гол забив Рауль Гарсія після прекрасного пасу Адуріса. Щодо загального враження від поєдинку, то господарі повністю контролювали гру, а гості намагалися грати на контратаках.

Ця звитяга допомогла "Атлетіку" вийти на 7 місце, а "Сельта" ж надалі четверта.

Ще в одному матчі "Хетафе" з "Депортіво" розписали безгольову нічию. Загалом гра була рівною, що і відображає підсумковий рахунок.

Після цього туру ла-корунці займають 6 сходинку, а "сині" - 14-ту.

Іспанія. Прімера. 17 тур

"Барселона" - "Бетіс" - 4:0  ВІДЕО

Голи: Вестерманн, 29 (автогол), Мессі, 33, Суарес, 46, 83

Нереалізований пенальті: Неймар, 29

"Сельта" - "Атлетік" - 0:1

 

Гол: Рауль Гарсія, 71

"Хетафе" - "Депортіво" - 0:0