УКР РУС

"Прикро програвати не через силу суперника, а через помилку арбітра". Гравець "Олімпіка" Сергій Шестаков про матч проти "Олександрії"

25 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Півзахисник донецького "Олімпіка" Сергій Шестаков розповів "Футбол 24" про результативну помилку судді в матчі проти "Олександрії" (0:1).

Сергій Шестаков поділився думками з приводу гри проти "Олександрії", найближчого поєдинку проти "Зорі" і про матчі проти прямих конкурентів за єврокубкові місця.

– З турнірної точки зору гра проти "Олександрії" була дуже важливою. Напевно, вдвічі більш прикро, що програли в такий принциповій грі через помилку арбітра?

– Звичайно, прикро програвати такий матч, який можна назвати грою за 6 очок. При цьому програти не через силу суперника, а через помилку арбітра. Гол, який був забитий з явного положення поза грою на початку другого тайму, сильно вплинув на команду. Прикро, але ми рухаємося далі.

– Як думаєте, чи може ця помилка стати вирішальною в боротьбі за єврокубкові місця?

– Я так не думаю, ще багато ігор попереду. Тим більше більшість ігор ми проведемо на домашньому полі в Києві. Грати вдома – це зовсім інше. Попереду ще багато матчів, де можна брати очки і все в підсумку може скластися добре.

– Зараз "Олександрія", "Чорноморець" і "Олімпік" всі знаходяться поруч. Проти своїх головних конкурентів ви будете грати в Києві. Чи буде це перевагою для вас?

– Можна так сказати, це плюс, що нам не треба нікуди їхати. Тим більше у нас буде не один матч, а кілька ігор поспіль, які ми будемо грати вдома.

Санжар: Важко програвати через суддівську помилку

– Роман Санжар після гри з "Олександрією" сказав, що зараз є можливість тренуватися на хороших полях, оскільки поліпшилася погода, а на яких полях тренувалися до цього?

– До цього нам доводилося тренуватися на неідеальних полях, але головне, що нам доводилося тренуватися далеко від міста. Нам необхідно було їхати по годині, а то й по півтора для того, щоб потренуватися. Нам доводилося тренуватися на тих полях, які були вільні і доступні в Києві. Поля в межах міста все зайняті, все розписано. Було проблематично. Зараз знайшли поле на постійній основі. Тепер будемо звикати як до поля, так і до місця тренувань. Тепер буде все зовсім по-іншому.

– Команда програла три останні поєдинки, можна говорити про спад або просто так співпало?

– 2 гри ми грали з фаворитами чемпіонату. Дуже важко було грати і проти "Динамо", і проти "Шахтаря". У грі проти "Олександрії" нам завадив суддя, також нам не щастило. У цій грі у нас було багато моментів, які ми не забили.

– У п'яти останніх поєдинках "Олімпік" не зумів забити своїм суперникам. Як думаєте в чому причина низької результативності команди?

– Головне, що у нас є моменти. Дійсно була б проблема, якби їх не було. У кожному матчі у нас є моменти, є удари. В останній грі м'яч постійно літав уздовж лінії воріт. Трохи кульгає реалізація.

– Попереду матч проти "Зорі", як необхідно зіграти проти команди Вернидуба, щоб здобути позитивний результат в цьому матчі?

– Проти "Зорі" необхідно зіграти максимально компактно, з максимальним настроєм. Ще є час, подивимося матчі "Зорі" і визначимо, як потрібно проти них грати.

"Олександрія" мінімально обіграла "Олімпік" завдяки суперечливому голу

, а також у Viber