УКР РУС

Президент УЄФА категорично відреагував на інформацію про проведення ЧС що два роки

29 травня 2021 Читать на русском

Президент УЄФА Александер Чеферін розкритикував ідею зміни порядку проведення Чемпіонатів світу.

"Це неможливо, це ірраціональна ідея. Наступний чемпіонат світу після того, який пройде в 2022 році, відбудеться у 2026-му. А в 2028-му буде чемпіонат Європи. Якщо чемпіонат світу відбудеться в 2028 році, то європейські збірні не зіграють там. У південноамериканських збірних буде Кубок Америки, і вони не зіграють на ЧС. Це досі чемпіонат світу?

"Майбутнє футболу перебуває у критичному стані", – ФІФА може проводити чемпіонат світу кожні 2 роки

Це неймовірно ірраціональна ідея. Я не знаю, навіщо це потрібно. Якщо ви хочете вивчити можливість її здійснення, якщо у вас є гроші на це, то продовжуйте. Але з нинішнім розкладом це неможливо. Уявіть, що таке для гравця мати турнір довжиною в місяць щороку. У них і зараз стало ще більше травм, тому що вони постійно грають. Календар переповнений. Це політична думка, але в реальності її ніхто не підтримує", – наводить слова Чеферіна AS з посиланням на Record.

Нагадаємо, Федерації футболу Саудівської Аравії (SAFF) запропонувала проводити Чемпіонат світу що 2 роки. За нинішніми правилами, Мундіаль проводиться кожні 4 роки. Нагадаємо, ЧС-2022 відбудеться у Катарі, старт турніру запланований на 21 листопада.

Молодь на Євро: історична подія у Харкові, іспанська "Тополя", злети і падіння "Голден Боя"