УКР РУС

Президент УЄФА Чеферін з делегацією прибув до України

11 листопада 2016 Читать на русском

Сьогодні, 11-го листопада, з візитом до Києва прибув глава Європейського футбольного союзу Александер Чеферін.

Очільник УЄФА завітав до столиці України у складі офіційної делегації, до складу якої також увійшли голова Департаменту з питань національних асоціацій Зоран Лаковіч, голова Виконавчої служби Кевін Лямур та голова Служби президента Лука Зайц.

Чеферін: Фінал Ліги чемпіонів буде чудовим святом у прекрасному Києві

У Києві Чеферін планує оглянути місце проведення фіналу Ліги чемпіонів сезону 2017/18 – НСК "Олімпійський", обговорити із президентом ФФУ Андрієм Павелком актуальні питання розвитку дитячо-юнацького футболу в країні, а також зустрітися в Адміністрації Президента України та Кабінеті міністрів України з першими особами держави.

У суботу, 12 листопада, делегації УЄФА та ФФУ вирушать до Одеси для перегляду матчу відбору до ЧС-2018 між Україною і Фінляндією, який відбудеться на стадіоні "Чорноморець" о 21:45.

Матч 4-го туру відбору до ЧС-2018 Україна – Фінляндія відбудеться 12 листопада на одеському стадіоні “Чорноморець” о 21:45. Шевченко вже визначився зі списком гравців та згодом довикликав Коваленка. “Футбол 24” провів аналіз вибору Андрія Миколайовича. Збірна Фінляндії теж оголосила заявку на гру без екс-”динамівця”. ФФУ запросила на перший домашній матч збірної України без обмежень для глядачів. Матч Україна – Фінляндія відвідає новий президент УЄФА. Україна – Фінляндія. Передматчева прес-конференція Андрія Шевченка. Найбільш яскраві та емоційними миттєвості відкритого тренування збірної України. Усі гравці збірної, включно з Коноплянкою, здорові та готуються до матчу.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях