УКР РУС

Президент СК Дніпро-1 Юрій Береза: Зроблю все, щоб на стадіони повернулися поліцейські

12 жовтня 2017 Читать на русском

Президент СК Дніпро-1 Юрій Береза, який постраждав у бійці з фанатами Дніпра, вважає, що на стадіони потрібно повернути поліцію.

"Того вечора я захищав не тільки честь клубу та його фанатів. Я захищав онука. Майже за хвилину до початку бійки донька встигла забрати малого. Дитині лише один рік, але як несамовито він плескав у долоні. Справжній вболівальник СК Дніпро 1.

Та на стадіоні були діти, яких нема кому захистити. На матч приїхало 700 школярів з сіл області, серед яких багато сиріт з інтернатів. Уявіть ситуацію, коли купа покидьків, розмітаючи на своєму шляху малечу, буцаючи їх ногами, вломилася в сектор, де знаходились вболівальники СК Дніпро-1. А правоохоронці та стюарди при цьому діяли геть неадекватно, можна сказати зовсім не діяли.

Я зроблю все, що в моїх силах, щоб на футбольні стадіони повернулися поліцейські. Адже перегляд матчу має бути безпечним для вболівальників, а нейтралізація хуліганів – миттєвою.

Ті, хто хочуть битися, хай б’ються за Батьківщину на передовій. Відповідь буде жорсткою, повірте. Сподіваюсь, найближчим часом відбудеться засідання ФФУ, ПФЛ", – написав Береза на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що ультрас Дніпра побили президента СК Дніпро-1 Юрія Березу та вболівальників клубу під час матчу 16 туру Другої ліги.