УКР РУС

Президент "Севастополя": Команді потрібне "перезавантаження"

27 листопада 2013 Читать на русском

Президент ФК "Севастополь" Олександр Красильніков прокоментував останні кадрові рішення та інформацію в ЗМІ про можливе зняття клубу з чемпіонату України.

"Я хочу поставити крапку і припинити домисли, які тиражують деякі ЗМІ, про складну фінансову ситуацію в клубі і можливе зняття ФК "Севастополь" з чемпіонату. Перед клубом стоять найамбітніші цілі, і я впевнений, що у весняній частині чемпіонату команда доведе, що її спортивні претензії мають підстави.

Питання, які стосуються фінансового забезпечення контрактів деяких футболістів, носять технічний характер. До кінця року ми закриємо всі пов'язані з цим питання. У бюджеті клубу на наступний рік закладені кошти не тільки на забезпечення команди, а й на інфраструктурні та соціальні проекти.

У той же час, хочу відзначити, якби за місце в турнірній таблиці клуби конкурували бюджетами, то ФК "Севастополь", займав би позицію значно вищу. Фінансова сторона повинна підкріплювати мотивацію футболістів, їх бажання перемагати, націленістю на результат, відданістю у будь-яких ситуаціях своєму клубу, що, на жаль, ми не завжди спостерігали в попередніх іграх.

Команді потрібне "перезавантаження", зміна підходів до формування складу і командного духу. Певні кадрові рішення ви могли бачити вже в офіційних повідомленнях клубу. Ми граємо в Прем'єр-лізі, і жоден суперник не готовий прощати наші найменші помилки або моральну неготовність.

Ми продовжимо посилення команди, зменшується кількість орендованих гравців, найближчим часом буде представлений новий головний тренер.

У нас буде дуже важливий матч з "Динамо" на домашньому стадіоні. Підготовка йде за планом. Ми забезпечимо найкомфортніші умови для тренувань футболістів, щоб вони виклалися на всі 100% і принесли задоволення севастопольським вболівальникам", - заявив Красильніков.