УКР РУС

Президент Ла Ліги Тебас: Думаю, Зозуля зможе продовжити кар'єру в "Бетісі", команда зацікавлена в ньому

8 квітня 2017 Читать на русском

Президент іспанської ліги Хав’єр Тебас прокоментував ситуацію навколо скандального непереходу Романа Зозулі з "Бетіса" у "Райо Вальєкано".

"Ми завжди допомагаємо футболістам, які грають у нашому чемпіонаті. Ми зв'язалися з представниками "Райо Вальєкано" та посольства України. Ми хотіли допомогти владнати ситуацію, щоб контракт підписали і все було добре. Ми намагалися максимально допомогти футболісту.

У нас все прозоро і без підводних каменів. І ніхто не повинен перешкоджати роботі гравця. Жодна група людей не може заважати футболістові виконувати його контракт.

У мене були переговори з Романом. Можу сказати, що в Іспанії вперше трапилась така ситуація. Раніше ми не стикались з подібними випадками. Тому не зовсім зрозуміло, як з нею бути. Сподіваємося, більше таке не повториться.

Думаю, Роман зможе спокійно продовжити кар'єру в "Бетісі" наступного сезону. Все буде добре. Команда зацікавлена в Зозулі", – каже Тебас.

Нагадаємо, Роман Зозуля перейшов у "Райо Вальєкано" в останні години трансферного вікна. Однак через неадекватні дії фанатів-радикалів українець повернувся у Севілью вже в день підписання контракту. Севільський "Бетіс" роз'яснив ситуацію з трансфером Зозулі та повністю підтримав українця у своєму офіційному повідомленні. "Райо Вальєкано" відмовляється платити Зозулі зарплату, якщо той не гратиме. ФІФА дозволила Зозулі перейти у 4 клуб в нинішньому сезоні, а іспанський представник гравця прокоментував таку можливість.

, а також у Viber