УКР РУС

Президент Інгульця Поворознюк: Якщо вийдемо у вищу лігу, то я за два місяці дороблю стадіон у Петровому

6 травня 2018 Читать на русском

Президент Інгульця Олександр Поворознюк в інтерв'ю Футбол 24 розповів про те, де гратиме його команда у випадку виходу в УПЛ.

"Є дозвіл Олександрії, є дозвіл кропивницької Зірки щодо нашого запасного домашнього поля. Вже укладені договори про те, де ми можемо грати. Але я думаю, що в нас поле краще, ніж в Олександрії та Кропивницьком разом узятих.

Для того, щоб ми грали у Петровому, треба додати трибун, роздягальні для арбітрів, каси. Якщо, дасть Бог, вийдемо у вищу лігу, то я за два місяці дороблю свій стадіон. Коли вже зроблю, то підійду і попрошу: "Ось я зробив, дайте мені добро грати вдома". Я не хочу грати так, як Верес. І виходити по трупах у вищу лігу, як Верес, також не хочу. Я хочу грати в футбол і виходити в УПЛ по спортивному принципу, щоб мені не було соромно і в мене не тикали пальцем.

Інгулець через два роки побудує новий стадіон. Вже є макет проекту

А за 3-4 роки планую побудувати новий стадіон у Петровому. Все залежить від того, як команда буде гнати мене в шию. Якщо ми вже вийдемо у вищу лігу, то треба буде залучати кредитні фінанси і робити стадіон швидше", – сказав Поворознюк.

Нагадаємо, Інгулець представляє смт Петрове у Кіровоградській області та грає на стадіоні "Інгулець", місткість якого 1720 глядачів.

Після 31-го туру Інгулець з 66-ма очками ділить 2-3 місце в Першій лізі з Арсеналом. Відстань від Полтави, яка йде першою, складає два очки.

Переможець Першої ліги напряму вийде в УПЛ. Команди, які зайняли 2 і 3 місце, зіграють в перехідних матчах з 10 та 11 командами УПЛ за право виступати у вищій лізі.