УКР РУС

Президент ФК "Полтава": Було прийняте рішення реконструювати газон на стадіоні "Локомотив"

3 травня 2017 Читать на русском

Президент ФК "Полтава" Леонід Соболєв в коментарі клубній прес-службі розказав, чому було прийняте рішення перенести матч Першої ліги проти НК "Верес" зі стадіону "Локомотив" на стадіон "Ворскла" імені Бутовського.

Футбольний клуб "Полтава" вирішив пересіяти газон на своєму домашньому стадіоні "Локомотив" у Полтаві. Президент клубу Леонід Соболєв наступним чином прокоментував таке рішення:

"Ми завжди відкриті до діалогу, але не з позиції сили та диктатури. Нам не повинні вказувати і приймати за нас рішення ні Прем’єр-ліга, ні Комітет по стадіонам. У ФК "Полтава" є своя домашня арена, на якій в цьому році були зіграні матчі чемпіонату України. Саме зараз було прийняте рішення реконструювати газон на стадіоні "Локомотив" постраждалий після зимових морозів, благо погодні умови цьому сприяють. Що стосується скасованої кубкової гри, то якби керівництво Прем'єр-ліги заздалегідь зв'язалося з нами, а не примусово змушувало наш клуб змінити місце проведення матчу то ми б пішли їм на поступки, і гроші тут не грають велику роль. Зі свого боку, ми все зробили для того що б підготувати стадіон до поєдинку з "Шахтарем".

Матч 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" – "Шахтар" не відбувся через незадовільний стан газону. До речі, УПЛ була готова профінансувати проведення матчу на стадіоні "Ворскла". Пізніше господарям поля присудили поразку.

Як Комітет з питань стадіонів пояснив заборону грати на "Локомотиві" матч "Полтава" – "Шахтар"

"Підпис виконаний не Прокоповичем, а іншою людиною". Експерт-графолог про рішення Комітету з питань стадіонів щодо матчу "Полтава" – "Шахтар"

, а також у Viber