УКР РУС

Президент Федерації футболу АТО: Шкода, що керівництво Шахтаря продовжує свої маніпуляції. Колаборанти уже з розуму сходять

30 листопада 2017 Читать на русском

Президент Федерації футболу АТО Руслан Руденко прокоментував інцидент з відмовою Шахтаря одягнути футболки на підтримку воїнів АТО на матч УПЛ проти Олімпіка.

"Я ніколи футболок ні у кого не просив і не колекціоную їх. Але якщо Пятов так хоче її подарувати, то я запрошую його завтра на нашу прес-конференцію в Укрінформі. Нехай там її подарує офіційно, щоб люди бачили. Я від нього ніяких футболок не отримував, ніколи знайомий не був з ним особисто.

Береза: Президент Федерації футболу АТО – нечистоплотна людина

У той день було не до футболу, тому що діти і батьки були дуже розчаровані. Нам доводилося займатися ними, а не бігати і просити футболки. Шкода, що керівництво клубу Шахтар продовжує свої маніпуляції. І адже не в перший же раз ними проявляється неповага, навіть приниження по відношенню до учасників АТО.

Інформація про футболку неправдива, йдеться про просту брехню. Як я можу зараз на це реагувати, якщо я ніколи не просив жодної футболки за все своє життя?!

Ми з Пятовим ніколи не говорили, навіть поруч не перебували. У той момент ми були з дітьми і батьками. Вони знаходилися вже на секторі, і ті футболки, які їм не дозволили носити, ми там і наділи на них. І сфотографувалися на пам'ять.

Палкін: Фонд АТО був прибраний до рук братами Суркісами, щоб дискредитувати наше ім'я

Але ніхто в перерві матчу і нікуди не заходив, нічого не просив. Я ще при пам'яті, розумію, що відбувається. Шкода, звичайно, що в це втягують хороших футболістів. Я з повагою ставлюся до Пятова – основного воротаря нашої збірної. Але футболісти повинні займатися футболом, а не дозволяти ними маніпулювати. Це вже буде не футбол.

Колаборанти уже з розуму сходять. Як можна так не поважати людей? Просто вибачилися б за це, на їхню точку зору, непорозуміння. І тоді це питання б взагалі не стояло.

А зараз йде це нагнітання, ця брехня ... Може, далі вже діти-переселенці будуть якісь слова від Ахметова говорити? Я вже й не знаю", – цитує Руденка Динамоманія.