УКР РУС

"Ми зіткнулися зі справжньою бомбою": президент Аталанти зворушливою заявою запевнив, що коронавірус програє в Бергамо

28 березня 2020 Читать на русском

Президент Аталанти Антоніо Перкассі підкреслив всю серйозність ситуації навколо пандемії.

"Я дуже погано переживаю цю ситуацію, це неймовірна трагедія. У нас було 8 випадків захворювання серед людей, що працюють в клубі, і це дуже сумно і важко, негативно впливає на молодих.

"Ця ситуація нагадує мені Чорнобиль", – Шевченко звернувся до італійців щодо пандемії

Ми зіткнулися зі справжньою бомбою у сфері охорони здоров'я, ми зіткнулися з невидимим ворогом, і це перетворюється у світову війну. Вигляд військових вантажівок, вишикуваних перед кладовищем в Бергамо назавжди залишаться в наших серцях.

Народ Бергамо – трохи закритий, але дуже щедрий і він звик битися, ніколи не скаржитись, навіть якщо це те, з чим вони раніше не зустрічалися і чого раніше ніколи не бачили.

Я хочу, навіть від імені клубу, обійняти всіх, хто страждає і сказати велике дякую всім, хто бореться з цією хворобою – це люди, які роблять неймовірну роботу. Я був у лікарні, і коли ти там, здається, що це поганий сон, ти просто хочеш поплакати. На щастя, медики існують і творять дива", – розповів Перкассі в ефірі радіо RTL.

Нагадаємо, на сьогодні в Італії зафіксовано більше 80 тисяч інфікованих, з яких близько 10 тисяч смертельних випадків. Найбільше від епідемії постраждав Бергамо.

Маліновський в авангарді Аталанти – GdS оцінила дебютний сезон українця в Серії А