УКР РУС

Президент Астани: Суркіс мене привітав, а я просив вибачення, українці – наш братський народ

21 вересня 2018 Читать на русском

Для Астани нічия в Києві проти Динамо рівноцінна перемозі, вважає президент клубу Саят Хамітжанов. Про це він сказав у ексклюзивному коментарі кореспонденту Футбол 24 після матчу Динамо-Астана.

"Враження від матчу, звичайно, позитивні. Динамо – це серйозний клуб, це реально один з фаворитів нашої групи. Тому для нас ця нічия рівнозначна перемозі, можна сказати.

Динамо – Астана – 2:2 – відео голів та огляд матчу

Чи сподівалися ми на досягнення в Києві позитивного результату? Ми не виключали такого. Адже останні п'ять років завдяки постійній участі в групових стадіях єврокубків команда набула певного досвіду. Тому команда психологічно спокійно грає та не боїться.

В Астані ми дуже тепло зустрінемо Динамо. Я з глибокою повагою ставлюся до Григорія Михайловича (Суркіса. – прим. Футбол 24). Він зараз мене привітав, а я вибачаюся. То він сказав: "Припиняй, які вибачення, молодці". Тому на Динамо очікує теплий прийом. Ми вважаємо українців нашим братським народом. Тому зустрінемо по-доброму, по-спортивному. А як зіграємо – вирішить Всевишній", – зазначив президент Астани.

Динамо – Астана: психологічна яма киян та Вербіч як головний симптом недуги, або Коли Хацкевичу вкажуть на двері?