УКР РУС

Президент "Арсенал-Київ": Чи буде бонус за перемогу над "Шахтарем", вирішимо з тренером

21 серпня 2015 Читать на русском

Президент ФК "Арсенал-Київ" Олексій Кікірешко на презентації Ангела Червенкова в ролі генерального менеджера клубу розповів про причини запрошення болгарського фахівця і майбутню зустріч з "Шахтарем" у Кубку України.

"У нас відбулися зміни. Пішов тренер команди Андрій Анненков. Ми не досягли тих результатів, які планували і прийняли спільне рішення розірвати контракт. Довелося екстрено шукати тренера", - пояснив запрошення Червенкова Олексій Кікірешко.

"У Ангела Червенкова завдання - не тільки тренувати, а і є додаткові зобов'язання: розвивати всю Академію, розвивати клубну систему, наблизити її до сучасного стандарту, щоб структура відповідала міжнародним європейським нормам.

Ми проаналізували колишні невдачі. Щоб досягти результатів, потрібно розвивати не тільки головну команду, але й звертати увагу на виховання молоді. Тут немає короткочасних задач, ми граємо "в довгу". Немає такого, що 3 поразки, і Ангел Червенков йде. Якщо будуть невдачі, нічого страшного, у нас теж зараз не ідеальний підбір гравців.

На жаль, вже немає часу підсилювати склад, адже незабаром закривається трансферне вікно. Тобто, будемо працювати з тими, хто є. Завдання Ангела - прищепити філософію європейського футболу", - сказав президент ФК "Арсенал-Київ".

Прокоментував Олексій Кікірешко і майбутню зустріч його клубу з "Шахтарем" в рамках Кубка України, зокрема обіцяні футболістам бонуси, якщо команда зуміє вибити з розіграшу одного з грандів українського футболу.

"Раніше перед матчами, коли ми говорили про бонус, завжди програвали. Тому цього разу приймемо рішення з тренером до гри, але не будемо його афішувати. У футболістів має бути бажання показати себе, показати всій країні свій клас, показати, що вони гідні бути на цьому високому рівні", - розповів президент київського клубу.

Нагадаємо, що "Арсенал-Київ" сьогодні презентував нового головного тренера.