УКР РУС

Прев'ю ЛЧ: Четверта ганьба Моурінью або Лєвандовскі без Роналду?

8 квітня 2014 Читать на русском

Жозе Моурінью на порозі ще одного провалу. Португальський керманич, який привчив до тріумфу своїх команд у Кубку чемпіонів, близький до того, щоб вчетверте поспіль достроково припинити боротьбу у турнірі.

Його "Реал" тричі поспіль зупинився на півфінальній стадії турніру.

Тепер дамоклів меч - над лондонським "Челсі". У першому чвертьфінальному матчі на полі "Парі Сен-Жермена" "пенсіонери" поступились з рахунком 1:3. Відтак на "Стемфорд Брідж" підопічні Моурінью спробують відіграти гандикап у два м’ячі.

Значно складніше завдання, ніж у ПСЖ, у дортмундської "Борусії". Підопічні Юрґена Кльопа на полі мадридського "Реала" поступились з розгромним рахунком 3:0. То ж тепер для того, щоб продовжити боротьбу у Кубку чемпіонів, дортмундці змушені забивати тричі.

Відіграти непростий гандикап "Борусії" зможе допомогти Роберт Лєвандовскі. Польський форвард, що пропустив поєдинок у Мадриді через дискваліфікацію, готовий повернутись до стартового складу команди. Натомість цього разу без головного снайпера залишиться "Реал". Найімовірніше поєдинок через травму пропустить Кріштіану Роналду.