УКР РУС

Прес-конференція Андрія Шевченка: Яремчук, суперники, Селезньов, Зінченко і Хачеріді

20 березня 2018 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами в рамках підготовки до товариських матчів національної команди проти Саудівської Аравії та Японії.

Товариські матчі
завершено
-

Заміна Яремчуку

"Одразу ж після того, як він отримав травму, ми викликали Кравця. Тому ми повністю укомплектовані. Й нікого більше не будемо викликати, якщо нічого не трапиться.

Відкрите тренування збірної України в Харкові: пряма трансляція

Погода і суперники

Вона трохи зіпсувала наш план – у нас же мало часу. Сподіваюся, завтра зможемо провести у Харкові ранкове тренування. Судячи з погоди, це буде нелегко.

Про Саудівську Аравію маємо багато інформації – там працюють наші агенти. Це Сергій Ребров і його помічник Вісенте. У цієї команди зараз новий тренер, вони вміють грати у футбол – в короткі й середні передачі. До матчу з ними треба відповідально поставитись.

За товариські ігри також йдуть очки, тому я хвилююся за рейтинг. Вже після матчу з Саудівською Аравією познайомлю команду з Японією.

Конкуренція

Хочеться, щоб конкуренція була сильнішою. Є ряд гравців, які не отримують достатньо ігрової практики. Але рівень цих футолістів все одно вищий, ніж тих, кого ми переглядаємо. Тому мусимо йти на такий крок.

Чому не викликали Селезньова

Він стабільно грає, але ми хочемо переглянути молодих – Бєсєдіна і Яремчука. Я поговорив з ним, пояснив ситуацію – Євген мене почув. Ми на нього далі розраховуємо.

Хто ще може бути в збірній? У кожного є шанс. Треба стабільно показувати хорошу гру. Я і мої помічники слідкуємо за всіма. У нашому списку більше 30 людей.

Позиція Зінченка

Подивимося, де йому буде комфортніше і як нам буде зручніше. Добре, що він грає на двох позиціях у команді, яка претендує на звання найкращої в Європі. Це великий плюс для збірної.

Конфлікт Хачеріді в Динамо

Я не коментую ситуацію, яка була в нього в клубі. Хачеріді був викликаний ще до цієї ситуації. Для нас він кандидат і гравець збірної – як і решта футболістів. Далі він повернеться в клуб – це їхні стосунки. Моя справа – зосередитися на збірній і мати мотивованих гравців, які хочуть показувати свій рівень в національній команді.

"Респект Хацкевичу за капітанську пов’язку для Циганкова". Чому словам Хачеріді важко повірити, а Верес "розбазарює" очки

Чи поїдуть деякі футболісти в розташування молодіжної збірної на матч з Англією? Хтось з них отримає шанс в матчі з Саудівською Аравією, а хтось – ні. Ми попередимо про це Головка й точно допоможемо йому та віддамо кількох гравців у молодіжку".