УКР РУС

Прем'єрна капітуляція Фалькао - "доги" б'ють "Монако". ВІДЕО

4 листопада 2013 Читать на русском

Безліч розтриньканих нагод, і ось вона перша поразка "монегасків" у поточному сезоні, через яку команда Раньєрі поступається "Ліллю" другою сходинкою.

Дубль Нолана Ру - всьому виною. Зрештою, і захист "догів" був далеко не ідеальним. Хоча "Лілль" пропустив якихось 4 голи за 12 турів, у звітному поєдинку "Монако" мав безліч нагод, аби принаймні не програти. Але показовим став епізод на 91-ій хвилині гри, коли голкіпер Вінсент Еньяма парирував удари спершу Фалькао, а потім Рів'єра впритул. Цього вечора нігерійського воротаря, здавалось, неможливо було пробити.

Відтепер уже 675 хвилин не пропускає "Лілль" і його нігерійський страж воріт! Така вона команда Рене Жирара, так-так, того самого екс-наставника чемпіонського "Монпельє", який запам'ятався в Україні тим, що іронічно назвав українське "Динамо" якимсь "Пінк Флойд Київ".

У Жирара є всі шанси зробити чемпіоном Франції і "догів", позаяк тепер від лідера ПСЖ "Лілль" відділяють лише два пункти. "Монако" має 25, що на очко менше від доробку віце-лідера.

"Лілль" - "Монако" - 2:0

Голи: Ру, 27, 71

"Лілль": Еньяма - К'яєр, Сідібе, Суаре, Баша - Бальмон, Гуйє - Калу, Мавуба, Роделен (Мейте, 76) - Ру (Де Мело, 83)

"Монако": Субашіч - Курзава, Карвалью, Абідаль, Раджі (Фабінью, 83) - Оббаді, Тулалан - Феррейра Карраско (Рів'єр, 46), Моутінью, Хамес Родрігес - Фалькао

Попередження: Сідібе, Мейте - Моутіньо, Фалькао