УКР РУС

Прем'єр-ліга, 25 тур. Матчі суботи. Анонс

7 травня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 25-го туру української Прем'єр-ліги: "Чорноморець" - "Металіст", "Волинь" - "Дніпро", "Зоря" - "Ворскла", "Олександрія" - "Говерла".

"Чорноморець" - "Металіст"

7 травня, 14:00. Одеса, "Чорноморець"

Головний арбітр: Сергій Березка

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

В Одесі зійдуться дві команди, які претендують на місце в 10-ці перших команд УПЛ, за підсумками сезону. "Чорноморець" отримав додатковий час на відпочинок і підготовку до гри в минулому турі (через гру з "Металургом", яка не відбулася), а зараз має зустрітися із "Металістом", який розташувався на одну сходинку вище за одеситів. Олександр Бабич матиме непоганий шанс посунути харків'ян з 10-ї позиції, якщо зможе налаштувати своїх гравців на перемогу. Не допоможуть "Чорноморцю" дискваліфіковані Данченко і Смірнов.

Що стосується "Металіста", то команда потроху починає звикати до вимог нового наставника і остання перемога над "Олімпіком" в минулому турі дає привід сподіватися на позитивний результат і в Одесі. Звичайно, шанси на отримання атестату "Металістом" на участь в УПЛ наступного сезону вкрай малі, але команда прагне дограти нинішній сезон гідно.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

28 матчів - 8 перемог "Чорноморця", 11 перемог "Металіста", 9 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Чорноморець": Погорілий - Зубейко, Зотько, Рижук, Каплієнко - Харатін, Ралюченко - Третьяков, Краєв, Соболь - Родич.

"Металіст": Боровик - Петько, Хочолава, Мартиненко, Азацький - Філімонов, Татарков - Калітвинцев, Куценко, Барилко - Коркішко.

"Волинь" - "Дніпро"

7 травня, 17:00. Луцьк, "Авангард"

Головний арбітр: Юрій Грисьо

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Напередодні матчу стало відомо, що "Дніпро" залишив один із основних виконавців команди - Лео Матос. Окрім цього, дніпряни опинилися в ситуації, коли можуть бути покарані зняттям 18-ти очок в чемпіонаті за борги перед тренерським штабом Хуанде Рамоса. Все це в черговий раз доводить, що клуб наразі знаходиться не в найкращому стані з фінансової сторони. Але хлопці Маркевича готові дограти останні два тури, тому сьогодні в Луцьку мають спробувати потішити фанів достойним виступом. У грі участі не візьме дискваліфікований Андерсон Піко.

"Волинь" вже 3 тури поспіль тримається без поразок, при тому, що суперники були досить серйозні ("Карпати", "Зоря", "Олександрія"). Сьогодні в гості до підопічних Кварцяного завітає черговий номінальний фаворит зустрічі. Але лучани не мають чого втрачати, тому будуть намагатися скористатися своїм шансом зіпсувати "Дніпру" настрій, якщо не перемогою, то нічиєю.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

29 матчів - 4 перемоги "Волині", 19 перемог "Дніпра", 6 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Волинь": Шуст - Романюк, Жуніч, Шабанов, Польовий - Мемешев, Богданов, Кравченко, Хомченко - Герасимюк - Діденко.

"Дніпро": Лаштувка - Федецький, Гуйє, Сваток, Александру Влад - Ротань, Шахов - Лучкевич, Матеус, Руїс - Зозуля.

"Зоря" - "Ворскла"

7 травня, 17:00. Запоріжжя, "Славутич-Арена"

Головний арбітр: Ігор Пасхал

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Статистика попередніх зустрічей цих команд говорить про приблизно однаковий рівень колективів. Найпопулярнішим результатом між даними суперниками є нічия. Але це аж ніяк не говорить про небажання команд здобувати перемоги одна над одною, навпаки, жодна з них не хоче поступатися. Поєдинки "Зорі" і "Ворскли" стали не менш принциповими, аніж, наприклад, "Зорі" і "Дніпра". Наразі полтавчани мають примарні шанси витіснити "Зорю" з їх позиції, але все ж прагнуть перемогти, задля того, щоб довести власну силу і потішити фанів, які приїдуть їх підтримати в Запоріжжі.

"Зоря" після зимньої перерви втратила свою 3-ю позицію в таблиці і тепер має сподіватися не лише на власну майстерність, але й на невдачі дніпропетровської команди. Сьогодні луганчанам випаде нагода здобути 3 очки в матчі з непоступловою і небезпечною "Ворсклою". До речі, напередодні матчу з'явилася інформація, що незабаром ми зможемо побачити в грі Івана Петряка, але чи зможе він зіграти вже сьогодні - велике питання.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

19 матчів - 4 перемоги "Зорі", 5 перемог "Ворскли", 10 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Зоря": М. Шевченко - Опанасенко, Чечер, Форстер, Каменюка - Караваєв, Ліпартія, Чайковський, Любеновіч, Пауліньо - Будківський.

"Ворскла": Нєпогодов - Сапай, Даллку, Дитятьєв, Сімінін - Ткачук, Скляр - Громов, Хльобас, Бартуловіч - Коломоєць.

"Олександрія" - "Говерла"

7 травня, 17:00. Олександрія, КСК "Ніка"

Головний арбітр: Сергій Бойко

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Олександрія" наразі знаходиться на порозі історичного досягнення - у разі перемоги команда Шарана отримає право на участь в Лізі Європи наступного сезону. Достроково таку можливість олексндрійці можуть гарантувати вже сьогодні в матчі з "Говерлою". Ужгородці можуть спробувати завадити цьому, але, судячи з їхніх останніх результатів, "Олександрія" не матиме багато проблем, щоб здолати опір гостей. "Говерла" наразі існує без будь-яких турнірних завдань, більш-менш конктретних планів на майбутнє, і з відмовою в ліцензії на наступний сезон. В таких умовах важко говорити про якісь спортивні результати.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

3 матчі - 3 перемоги "Олександрії"

Орієнтовні склади команд:

"Олександрія": Леванідов - Микицей, Імереков, Шендрик, Чеботаєв - Полярус, Банада, Запорожан, Старенький - Леонов - Пономар.

"Говерла": Бабенко - Гончар, Ряшко, Кутас, Іванов - Гемега, Савченко, Гавриш, Кузик, Тома - Сергійчук.

Олександр Москаленко, Футбол 24

Народна збірна: вибираємо команду на Євро-2016 разом!