УКР РУС

Прем'єр-ліга, 22 тур. Матчі суботи. Анонс

16 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 22-го туру української Прем'єр-ліги: "Олександрія" - "Зоря", "Говерла" - "Динамо", "Дніпро" - "Металіст".

"Олександрія" - "Зоря"

16 квітня, 14:00. Олександрія, КСК "Ніка"

Головний арбітр: Костянтин Труханов

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Минулого туру "Зоря" зазнала прикрої поразки в принциповому матчі з "Дніпром" і відрив між цими командами в таблиці скоротився до одного очка. Якщо підопічні Юрія Вернидуба справді розраховують на бронзові нагороди чемпіонату, то мусять негайно набирати оберти, аби знову відірватися від переслідувачів на комфортну відстань. З "Олександрією" легкої гри не буде, та і статистика попередніх зустрічей рівна, тому і сьогоднішній матч обіцяє бути важким для обох команд.

Підопічні Володимира Шарана в попередньому турі втратили перемогу в матчі з "Карпатами" і наразі із 28 очками розташувалися на 6-й сходинці таблиці. Сьогодні їм випаде нагода черговий раз показати свої сильні сторони з непростим суперником, і "Олександрія" вдома буде битися за позитивний результат до кінця.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

3 матчі - 1 перемога "Олександрії", 1 перемога "Зорі", 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

"Олександрія": Новак - Микицей, Басов, Імереков, Путраш - Козак, Банада, Запорожан, Грицюк, Чеботаєв - Пономар

"Зоря": М. Шевченко - Опанасенко, Сіваков, Рафаель, Каменюка - Гордієнко, Чайковський - Тотовицький, Караваєв, Петряк - Будківський.

"Говерла" - "Динамо"

16 квітня, 17:00. Ужгород, стадіон "Авангард"

Головний арбітр: Ігор Пасхал

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Сьогодні до Ужгорода завітає лідер чемпіонату - "Динамо". Минулого туру кияни не відчули проблем з "Волинню" і спокійно взяли своє. Наразі немає ніяких помітних перешкод, які б завадили повторити сценарій попереднього матчу вже з "Говерлою". Триває боротьба з "Шахтарем" за чемпіонство, тому зараз киянам важливо набирати очки в кожному матчі, а не тільки в очних зустрічах з "гірниками", як вважає Луческу. В Ужгороді "Динамо" не зможе скористатися допомогою травмованого Драговіча, натомість на поле після дискваліфікації повернеться Хачеріді. Певно що пару йому знову складе Віда.

Ярмоленко: "Динамо" в Україні люблять більше, ніж "Шахтар"

"Говерла" дивує футбольну громадськість чим завгодно, окрім футболу. Із якістю гри в ужгородців все ще є труднощі, помітно, що В'ячеславу Грозному бракує гравців, і він змушений розраховувати на обмежений кадровий ресурс. Настільки обмежений, що, незважаючи на дискваліфікацію Ягодінскіса, його було допущено до двох ігор у складі команди, в яких він не мав права брати участь. У підсумку, клуб за це було покарано. Сьогодні "Говерла" вкотре спробує бодай стримати іменитого гостя, не кажучи вже про переможні амбіції. Наразі у команди одне завдання - грати гідно, доводячи власникам, що клуб варто фінансувати.

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

17 матчів - 16 перемог "Динамо", 1 перемога "Говерли".

Орієнтовні склади команд:

"Говерла": Бабенко - Кутас, Гончар, Ряшко, Іванов - Савченко, Гемега - Сергійчук, Гавриш, Кузик - Худоб'як.

"Динамо": Шовковський - Данило Сілва, Хачеріді, Віда, Антунеш - Рибалка, Сидорчук, Велозу - Ярмоленко, Гусєв - Мораес.

"Дніпро" - "Металіст"

16 квітня, 17:00. Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро-Арена"

Головний арбітр: Дмитро Кутаков

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Якихось пару років тому вивіска матчу "Дніпро" - "Металіст" була ледь не другою після протистояння "Динамо" - "Шахтар" подією в українському чемпіонаті. Зараз же харківський клуб навряд чи в змозі конкурувати з "Дніпром". Дніпряни останнім часом набрали обертів в чемпіонаті, і зараз претендують на 3-ю сходинку в таблиці. Задля того, щоб продовжити чинити тиск на "Зорю", Мирону Маркевичу потрібно перемагати вдома свою колишню команду. До слова, в матчі не візьме участь Артем Федецький, який відбуває дискваліфікацію через перебір жовтих карток.

Маркевич: Якщо не буде єврокубків - покину "Дніпро"

"Металіст" в минулому турі отримав нагоду зібратися з думками і трохи відволіктися (матч із "Металургом" не відбувся) від принизливої поразки, завданої "Шахтарем". Олександр Севідов мав скористатися додатковим часом, щоб підготувати команду до надважкого виїзду в Дніпропетровськ. Харків'яни мають невисокі шанси в матчі з явним фаворитом зустрічі, але повинні грати за своє ім'я і демонструвати гру, яка дозволить привернути увагу зі сторони інших клубів (на випадок, якщо влітку потрібно буде шукати інші варіанти працевлаштування).

Є ймовірність, що "Металіст" наступного сезону не гратиме в УПЛ, - Генінсон

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

39 матчів - 17 перемог "Дніпра", 15 перемог "Металіста", 7 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Дніпро": Лаштувка - Матос, Папа Гуйє, Чигринський, Андерсон Піко - Ротань, Шахов - Лучкевич, Матеус, Бруно Гама - Зозуля.

"Металіст": Ільющенков - Бобко, Даценко, Полянський, Зубейко - Касьянов, Харатін - Третьяков, Корнєв, Соболь - Прийомов.

Олександр Москаленко, Футбол 24