УКР РУС

Прем'єр-ліга, 20 тур. Матчі суботи. Анонс

2 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс суботніх матчів 20-го туру української Прем'єр-ліги: "Ворскла" - "Сталь", "Зоря" - "Карпати" і "Олександрія" - "Динамо".

"Ворскла" - "Сталь"

2 квітня, 14:00. Полтава, стадіон "Ворскла" ім. О. Бутовського

Головний арбітр: Іван Бондар

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

"Ворскла" має зустріти "Сталь" у відмінному настрої, адже напередодні полтавчанам таки вдалося здолати донецький "Шахтар" у кубковому матчі. І нехай склад "гірників" був далеко не бойовий, а матч, по суті, нічого не вирішував, та впевненості команді Сачка він все ж додав. "Ворскла" продовжує боротьбу за омріяну путівку в Лігу Європи і активно переслідує "Дніпро" в турнірній таблиці, тому зараз для полтавської команди настає час доводити свої права на серйозні результати в чемпіонтаті.

"Сталь" в минулому турі нарешті здобула першу перемогу в офіційному матчі під керівництвом нового наставника. 3 очки з "Говерлою" додадуть бажання команді не зупинятися на досягнутому і продовжувати свій переможний шлях і надалі. Дніпродзержинці мають зіграти в непростому виїзному поєдинку із добре організованою командою Василя Сачка. Тому, задля позитивного результату, гостям потрібно вміло використати власні "козирі" і не допускати помилок, за які "Ворскла" може швидко покарати.

Дебелко: Завдання "Сталі" - Ліга Європи

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

1 матч - 1 перемога "Ворскли".

Орієнтовні склади команд:

"Ворскла": Нєпогодов, Сімінін, Даллку, Довгий, Скляр, Чеснаков, Коломоєць, Ребенок, Хльобас, Пердута, Ковпак.

"Сталь": Паньків, Латіфу, Воронін, Кравченко, Іщенко, Каленчук, Карасюк, Г. Малакян, Лазіч, Дебелко, Е.Малакян.

"Зоря" - "Карпати"

2 квітня, 17:00. Запоріжжя, "Славутич-Арена"

Головний арбітр: Юрій Вакс

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Обидві команди програли свої зустрічі в минулому турі. Команда Юрія Вернидуба поступилася київському "Динамо" і підпустила до себе ближче "Дніпро", який отримав 3 очки якраз із "Карпатами" у Львові. Сьогодні ж і у "Зорі" і в "Карпат" є відмінна нагода реабілітуватися за ці поразки і спробувати набрати максимум очок в очній зустрічі.

"Зоря" прагне зберегти 3-ю сходинку таблиці, щоб гарантувати собі право на бронзові нагороди і комфортне потрапляння до Ліги Європи. Тому в домашній зустрічі із "Карпатами" луганчани будуть грати максимально агресивно, з прицілом на перемогу.

"Зоря" просить УЄФА дозволу грати в Запоріжжі

Для "Карпат", які не надто вдало стартували в другій частині чемпіонату, кожен матч зараз важливий. У львів'ян досить важкий календар, адже матчі з "Динамо", "Дніпром" і "Зорею" аж ніяк не можна назвати прохідними. Тому в такій ситуації "левам" потрібно сконцентруватися на власній силі і показати нарешті весь свій професіоналізм, вкупі із тренерською задумкою.

Безуб'як робитиме все, щоб команда грала і тішила вболівальників, - Дячук-Ставицький

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

27 матчів - 8 перемог "Зорі", 12 перемог "Карпат", 7 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Зоря": М. Шевченко, Сіваков, Чечер, Гордієнко, Каменюка, Караваєв, Любеновіч, Тотовицький, Петряк, Танковський, Будківський.

"Карпати": Мисак, Пластун, Гітченко, Костевич, Мірошниченко, Чачуа, Худоб'як, Голодюк, Ксьонз, Бланко-Лещук, Кадимян.

"Олександрія" - "Динамо"

2 квітня, 19:30. Олександрія, КСК "Ніка"

Головний арбітр: Анатолій Абдула

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

До "Динамо", після контрольних матчів збірної, повернулась низка основних виконавців. Тепер гравцям потрібно налаштовуватися на боротьбу в чемпіонаті і Кубку України. Кияни зараз мають 3 очки відриву від "Шахтаря", але, коли мова йде про чемпіонську гонку, то таку перевагу не можна назвати великою. Тому наразі для "Динамо" важливо брати максимум очок із усіма суперниками, щоб підійти до матчу із "Шахтарем" в максимально зручних для себе умовах. Матч із "Олександрією" має бути відіграний із високою самовіддачею, адже ця команда вже довела "Динамо" в Кубку - простої прогулянки із нею не буде. Приємною новиною для фанів киян буде звістка про повернення в стрій Сергія Рибалки, який матиме змогу зіграти з "Олександрією". З неприємного - напередодні матчу стало відомо, що Драговіч і Гармаш повернулися зі збірних з пошкодженнями, тому в матчі не зіграють.

Ребров чекає відходу Ярмоленка з "Динамо" і має на олівці 3-х новачків на кожну позицію

"Олександрія" - міцна, добре організована команда, яка має свій ігровий стиль, і домашній матч із "Динамо" для неї може стати відмінним шансом на фоні сильного суперника показати свої найращі якості. Проблем у команди-господаря із мотивацією гравців не буде, сам статус суперника - вже неабияка мотивація. Тому сьогоднішній матч не буде простим ані для "Динамо", ані для "Олександрії".

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

7 матчів - 7 перемог "Динамо".

Орієнтовні склади команд:

"Олександрія": Новак, Запорожан, Микицей, Імереков, Путраш, Басов, Полярус, Банада, Козак, Куліш, Пономар.

"Динамо": Шовковський, Сілва, Віда, Хачеріді, Антунеш, Рибалка, Велозу, Гонсалез, Буяльський, Ярмоленко, Теодорчик.

"Дніпро" - "Металург" (не відбудеться)

На жаль, матч між цими колективами не відбудеться. "Металург" не провів в другій половині сезону жодної гри, а на початку другої частини сезону стало відомо про остаточне зняття трьох колективів "Металурга" (перша команда, U-21 і U-19) зі змагань. Тому "Дніпро" отримає додаткові дні для відпочинку і тренувань.

"Россо Неро" перейменували у "Металург" та заявлять запоріжців у Другу лігу

Олександр Москаленко, Футбол 24