УКР РУС

Прем'єр-ліга, 20 тур. Матчі неділі. Анонс

3 квітня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс недільних матчів 20-го туру української Прем'єр-ліги: "Волинь" - "Чорноморець" і "Говерла" - "Олімпік".

"Волинь" - "Чорноморець"

3 квітня, 14:00. Луцьк, стадіон "Авангард"

Головний арбітр: Катерина Монзуль

Телетрансляція на каналі "2+2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Значущою подією в матчі стане дебют в якості головного рефері матчу УПЛ 34-річної Катерини Монзуль. Вона стане першою жінкою, яка обслужить матч елітного футбольного дивізіону України в якості головного арбітра. До того ж, Катерина нещодавно також увійшла до складу виконкому ФФУ.

Якщо ж говорити про сам матч, то гості підходять до нього не в найкращій формі. В минулому турі "Чорноморець" не зміг подужати вдома "Олександрію" і знову втратив очки. Команда Бабича останнім часом не може віднайти той ігровий стиль, який дозволив би добиватися результатів в лізі. В матчі із "Волинню" одесити не мають сподіватися на легку перемогу, адже команда Кварцяного, попри фінансові труднощі, має відмінну мотивацію на кожен окремий матч.

"Волинь" зіграла внічию із "Олімпіком" в минулому турі. Такий результат дозволяє лучанам залишатися на 12-му місці із відривом від "Чорноморця" в 2 очки. Кварцяний знає, як налаштовувати гравців на боротьбу, до цього у нього вдавалося це робити, і "Волинь" має всі шанси в очній дуелі із одеситами збільшити відрив від них в таблиці.

"Асистент тренера бере швабру і лягає на підлогу. Кварцяний продовжує: "Ти фашист. Стріляй!"

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

25 матчів - 4 перемоги "Волині", 14 перемог "Чорноморця", 7 нічиїх.

Орієнтовні склади команд:

"Волинь": Шуст, Логінов, Жуніч, Шабанов, Польовий, Богданов, С.Кравченко, Козьбан, Хомченко, Мемешев, Діденко.

"Чорноморець": Боровик, Мартиненко, Мендес, Калітвінцев, Смірнов, Філімонов, Куценко, Ковалець, Коркішко, Данченко, Старіков.

"Говерла" - "Олімпік"

3 квітня, 17:00. Ужгород, стадіон "Авангард"

Головний арбітр: Микола Балакін

Телетрансляція на каналі "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Матч в Ужгороді може суттєво вплинути на розташування команд в турнірній таблиці. "Говерла" і "Олімпік" є сусідами по таблиці - донеччани із 17-ма балами посідають 9-е місце, а ужгородська команда прагне змістити їх, адже відстає лише на один пункт. В'ячеслав Грозний має в розпорядженні боєздатний колектив, в чому вже можна було переконатися після нещодавніх матчів. Лише в минулому турі ужгородці зазнали першої поразки в другій частині сезону.

"Говерла" подала апеляцію на рішення КДК ФФУ про зняття 3-х очок

Щодо гостей, то "Олімпік" ще не перемагав в чемпіонаті після зимової перерви, натомість має в активі 3 нічиї. Але, коли мова йде про боротьбу в лізі, то одніми лише нічиїми результату досягти важко. Тому здобувати перемоги донецька команда мусить вже зараз, адже, в разі поразки із "Говерлою", команда Санжара поступиться своїм місцем в таблиці колективу Грозного.

Борзенко: В "Олімпіку" завжди платять зарплату вчасно

Статистика матчів між суперниками в чемпіонаті України:

3 матчі - 2 перемоги "Говерли", 1 перемога "Олімпіка".

Орієнтовні склади команд:

"Говерла": Бабенко, Іванов, Ягодінскіс, Ряшко, Савченко, Гончар, Гавриш, Сергійчук, Гемега, Єременко, Худоб'як (Халк).

"Олімпік": Махарадзе, Парцванія, Гришко, Конде, Федорів, Огиря, Гошкодеря, Танчик, Поступаленко, Моха, Матяж.

Олександр Москаленко, Футбол 24